Prośby o bycie rodzicem chrzestnym

Widziałam takie świeczki , piękne są ale też drogie :heart_eyes: ja bym się osobiście z takiej ucieszyła ale nie wiem czy facet też :smile:

To akurat dla siostry to mi się wydaje spoko :stuck_out_tongue: tylko właśnie dużo 100 zł kosztuje

Jak się chcesz szarpnąć to super. Ja myślałam dla szwagierki i kuzynki nad tymi świeczkami no ale w sumie mam czterech chrzestnych to na te prezenty by mi 500 zł nie starczyło

1 polubienie

Moja znajoma dawala takie cos :slight_smile:

3 polubienia

Ja już pisałam że chyba jestem inna ale nie lubię dostawać takich rzeczy bo później nie wiem co z tym zrobić. Nie lubię w ogóle bibelotów, w szufladzie się graci a wyrzucić szkoda. Dla mnie to trochę strata pieniędzy. Ale wiecie nie neguje każdy robi jak uważa. Ja wolę coś co się wykorzysta. Ale widziałam ostatnio bukiecik kwiatów i w środku liścik,czy zostaniesz matką chrzestną,

3 polubienia

Kuzyn męża robi świeczki, i w ramach wsparcia kupiliśmy na święta do prezentów. I za każdym razem jak jestem w gościach u tych osób to widzę, że są nietknięte :smile:
Ale ta bardzo ładna

1 polubienie

Dla siostry to na pewno piękny sposób na prośbę o zostanie Chrzestną :smiley::heart_eyes:
My postawiliśmy na takie prośby grawerowane na drewienku, budżetowo nie taka droga opcja, a też eleganckie i fajny element na pamiątkę :blush:

1 polubienie

Ja dostałam w weekend taką prośbę w formie dużego pudełka i tam był balon z zdrapką.

3 polubienia

Ooo takiego to ja nie widziałam jeszcze :smiley::smiley::smiley: super :wink:

Ja mam dokpadnie to samo , wiesz swieczke mozna wypalic , ale nie chcialam robic jakis magnesow czy takich rzeczy , bo malo kto je powiesi na lodowce , tak samo breloczki , ale to zalezy od tego kto co lubi .
My dostalismy kiedys w podzuekowaniu za obcenoac gipsowego aniolka i tal lezy w szufladzie ze wszytskim i niczym , bo nie wiem co z nim zrobic :see_no_evil:
@Redax33 ooo to fajne ! Bo takie “na chwile” wiex efekt wow zapewniony a pozniej nie ma problemu :grin:

Ooo takie mi się podobają :slight_smile:

1 polubienie

Myślę że dla chrzestnej to spoko, ale dla faceta to nie wiem - spodziewałabym się różnej reakcji. Wiem że wybrany przeze mnie chrzestny raczej nie byłby zadowolony ze świeczki :sweat_smile:
My jesteśmy po prośbie - bez żadnych cyrków poprosiłam wprost (bratanka) o zostanie chrzestnym. Akurat mały zasnął i bujał wózek, idealnie się złożyło, śmiesznie ogólnie :sweat_smile:

Ta bransoletka jaką wrzuciła @ewelka8990 bardzo mi się podoba :slight_smile: Fajny pomysł :slight_smile:

My jednak będziemy stawiać bardziej na podziękowania i to w jakiś praktyczny sposób.

2 polubienia

Ja też mam takiego :rofl::rofl: leży w szufladzie z całą resztą rzeczy nie potrzebnych ale takich których szkoda wyrzucić. :crazy_face::face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth:

My też tak robimy. Szkoda pieniędzy wydawać wg mnie

2 polubienia

Ja wiem , ze sa osoby ktore lubią takie rzeczy , ale jak juz bardzo bym miala potrzebe robienia jakis podziekowan za obecnosc to bym poszla w cos co mozna wykorzystac/zjesc np czekoladka merci a do prosby to dla chrzesnego jakas flaszka np z podpisem “na komunie Ty sie wykosztujesz , to teraz ja stawiam :rofl:” czy cos w tym stylu z jajem . A dla chrzesnej wlasnie ta bransoletka byla sliczna

1 polubienie

Ja kocham jako podziękowania babeczki z topperem. Pięknie wyglądają i każdy je zje :slightly_smiling_face::slightly_smiling_face: ooo dobre haha ale wiesz to trzeba znać człowieka bo teraz to ktoś może się obrazić. Że też wcześniej cię tu nie było kupiła bym taka flaszkę mojemu kuzynowi który jest chrzestnym małego on lubi takie żarciki :crazy_face::crazy_face:

My tez juz po prośbie. Bylo tak zwyczajnie. Akurat Nas odwiedzali woec korzystaliśmy i pytaliśmy jak mieli akurat Malą na rekach :slight_smile:

Ja mam takie samo zdanie!!
Moja koleżanka, u której mam być świadkową doskonale o tym wie, więc jak komponowała Box z pytaniem, czy będę jej świadkową, to dała do środka same rzeczy, które są do wykorzystania. Maseczka do twarzy, klamra do włosów, frotka w kolorze przewodnim wesela, w takim samym kolorze okulary przeciwsłoneczne, które mam ubrać na panieński i wesele, świeczka zapachowa i mini winko, które wypiłyśmy w ten sam dzień :rofl:
Nic mi się nie kurzy w szafce, a karton wykorzystałam na dekoracje sezonowe i stoi w piwnicy :rofl:

1 polubienie

W sumie takiego balona też bym chciała dostać xd
Wgl gratuluję:)

Ooo kradnę pomysł z flaszką i napisem :sweat_smile: dołączę do zaproszenia :sweat_smile:

2 polubienia

O tak , to prawda trzeba znac . Ja mam tylko 1 brata i zawsze mowilam , ze chociaz by moj maz mial samych braci to moj brat bedzie chrzesnym , moglabym nawet tetnice mu przegryzc ale byle by moj brat byl :rofl: na szczescie nie bylo tego problemu, bo ma 3 siostry i 1 brata wiec jakos sie ulozylo . Moj brat akurat tez taki zartownis wiec bym wiedziala , ze moge :grin: chociaz on tak czy siak wieszial , ze brdzie mial ten zaszczyt :grin:
@Kikip ciesze sie , ze moglam podpowiedzieć cos :grin:

2 polubienia