Ja miałam lekkie prebarwienia ale przed ciążą . Teraz chyba one ustały.
ja na szczęście na brzuchu nie mam rozstępów
mam skórę podatną na rozstępy. używam specjalnych kremów, oby mnie to uchroniło:)
Również używam kremu
i Puki co zero rozstępów…a do rozwiązania 2 miesiące. Przebarwień nie mam na szczęście ![]()
ja tylko miałam kreske na brzuchu a jeśli chodzi o rozstępy to mam dwa na piersi i na udzie
Ja rozstępu nie mam żadnego może to zasługa tego, że dwa razy dziennie smarowałam sie oliwką. Miałam jedynie ciemny pionowy pasek pod pępkiem ale zniknął po porodzie
rozstepy niestety mnie dopadły i miałam plamy na twarzy bo dziecko na wątrobę uciskało w ciąży plamy znikły po porodzie a rozstępy niestety zostały
mi zostało kilka rozstępów po ciąży ale się tym nie przejmuje
niestety rozstępy jak się pojawią to już nie znikną ale można używać kremów które je trochę rozjaśniają
ja mam pełno roztepó na brzuchu i równiez sie nie przejmuje ![]()
jakos tez nie przeszkadzaja mi rozstępy a z czasem bledną i są mniej widoczne
ja nie mam duzo rozstepow jak na 3 przebyte ciaze , ale tez sie nimi specjalnie nie przejmuje - tak to bywa i mysle, ze sa gorsze rzeczy na tym swiecie ![]()
Rozstępy niestety są to niedoskonałości skórne które często występują po ciąży.Jednym kobietom one bardzo przeszkadzają a inne podchodzą do tego że to rzecz normalna i jakby co to się je przykryje ubraniem.
u mnie tylko na piersi bo je zaniedbałam, ale brzuch smarowałam 2 razy dziennie i jest ok
mi prawie że niewidoczny rozstep powstał na brzuchu ale tylko tam
miałam na rekach lekkie przebarwienia teraz sas mniejsze ![]()
a ja miałam kreskę na brzuchu tzw, linię szczęścia ![]()
linię szczęścia powiadasz? po kresce siostra od razu mi powiedziała że będę mieć syna
ja nie miałam nic
nosia89 a jak to po kresce można rozpoznać płeć dziecka.