nie zauważyłam przebarwień. Może maleńkie nad wargą i policzkach - nie opalałam się może dlatego mnie ominęło
ja nie miałam żadnych zmian poza tym że miałam brzuch jak balon
Ja również nie mam żadnych zmian po ciąży , nawet ani jednego rozstępu na szczęście ale w czasie ciąży miałam ciemny pasek poziomy pod pępkiem który po porodzie zniknął
Jesli kreska jest do pepka lub jej brak to dziewczynka a jesli kreska idzie az do splotu slonecznego to chlopiec. Tak sie pidobno mowi. Ja mialam az do splotu no i chlopiec
No ja mam kreskę do pępka i ma być dziewczynka to chyba dobrze można rozpoznać płeć
nie zwróciłam dokładnej uwagi na kreskę ale wiem że ją miałam
u mnie kreska jest jeszcze niewidoczna a mam miec dziewczynke, natomiast w pierwszej ciazy mialam cala kreske i jest chlopczyk
moim zdaniem te kreski nie mają wpływu na płeć dziecka
Ja nie wiem czy to ma jakieś znaczenie. MOże ktoś jeszcze powie coś na ten temat.
ja też nie mam pojęcia czy to ma jakiś wpływ na płec ja nie pamiętam jak to było ale pamiętam że dwóch chłopaków miało byc a wyszły dziewczyny
nie wiem czy to jest sprawdzone z tą kreską ja ją mam i mam mieć dziewczynkę. Raczej bym sie skłaniała to że jest to trochę taki przesąd, niż prawda poparta wiedzą
ta kreska nie ma wpływu na płeć dziecka
Ja tylko tak slyszalam. Tak sie kiedys mowilo jak nie szlo w dawnych czasach okreslic plci dziecka
różnie bywa ja słyszałam że kiedyś paczyli na pępek jak odstający to chłopiec jak wklęsły to dzewczynka i u mnie się nie sprawdziło
Ja miałam poziomy pasek pod pępkiem ale znikł po porodzie
poziomy pasek? TO coś dziwnego. A nie był on czasem pionowy?
Ja po ciąży na czole nie wiem z jakiego powodu dostałam lekkie brązowe przebarwieni skóry.
wróżb z brzucha są tysiące
ja nie miałam żadnych zmian ani przebarwień skory poza dużym brzuchem
w pierwszej ciąży wyszły mi na nogach pajączki