Rozstępy… moja zmora… ale polecam KOLAGEN NATURALNY pomaga w ich zmniejszeniu
mi na piersiach i udach zostały bo trochę je zaniedbałam, brzuch smarowałam kremami i nie ma nic
mnie jedyniie dokuczają uciążliwe swedzące piersi
ja miałam ciemniejsze przebarwienia na twarzy
po porodzie wszystko wroci do normy wiec nie ma czym sie martwic:)
Tak, przez 9 miesięcy ciało kobiety się zmienia a potem po porodzie przez 9 miesięcy wraca z powrotem wszystko do normy
pod koniec ciazy strasznie mnie swedzial brzuch i stopy …
też miałam to swędzenie ale to wynik rozciągającej się skóry.
lekarka stwierdzila z wynikow ze mam za duzo jakiegos hormonu
ale ten hormon oprócz swędzenia skóry nie był niebezpieczny dla dziecka?
Ta linia mi sie wydaje taka nieestetyczna. Piegi mi sie pojawiły straszne no i więcej pipeprzyków. Na szczęście nic więcej.
też zauważyłam u siebie większą ilość pieprzyków
kreske na brzuchu miałam i mam jeszcze lekka poł roku po porodzie boje sie ze nie zniknie ![]()
Ja nie miałam tej linii, przed też nie widziałm i po też. Nawet takiej jasnej nie mam. Jest chyba zupełnie niewodoczna. U mnie za to pojawiło sie bardzo dużo nowych znamion. Zauważyłąm, ze po ciązy część zmnieniła kolor na jaśniejszy, ale niestety nie znikneły ![]()
ja tez mam duzo pieprzykow ale nie ma co sie nimi przejmowac tylko je kontrolowac a jak sie zaczyna cos dziac wowczas do dermatologa
klamerka pilnuje pilnuję. CHodze co jakis czas i sprawdzam czy coś się z tym złego nie dzieje, ale na szczęście nawet według mnie co sa podejrzane okazują się tylko zwykłymi piprzykami i tyle.
ja też mam jeszcze kresę na brzuchu
Ja już mam taki duży brzuszek , i wgl 7 miesiąc a kreski nie mam
za to na twarzy mam plamy ![]()
kreskę na brzuchu tez mialam dużą
Mała ma pół roku i nadal mam kresę na brzuchu