Nam przemakaly Dada pana. Zmieniłam na rascals albo na pampers pants I problem zniknął. Polecam też te na noc są naprawdę super
Ja używam premium care ale zastanawiam się właśnie czy te pantsy są równie chłonne. Wiem że są jeszcze takie pieluchy specjalne na noc, używała któraś ich ? Chodzi mi o marke pampers ?
U nas też niby wagowo się zgadza z rozmiarem i przeciekało więc zmieniłam na rozmiar większy i już nie ma żadnego wycieku
Spróbuj kupić większy rozmiar, moja córka też ma 11 miesięcy ale waży niecałe 8 kg i używam 5 różnych firm zależy jakie są na promocji. I nie przeciekają mi 🩷
Złote Dady też mają kieszonkę, ale u nas mimo to, nie dała rady przy potężnej kupce
Zawiódł rozmiar właśnie.
Też je lubimy i gdy córka już poooowoli dochodzi do wagi wskazanej na opakowaniu (tej mniejszej) to wymieniamy na rozmiar w górę ![]()
Hahah znam to mój synek teraz tak się wierci podczas przewijania masakra …
zanim przebiorę to wykręca się na wszytkie strony, z pleców na brzuch:rofl:
Moj tez jest ostatnio mniej cierpliwy stąd myślę by się przerzucić na pants …. A mężowi to w ogóle nie chce dać się przewinąć
Moja ma 6 miesięcy i od 3 dni tak samo to wygląda ![]()
To u nas identycznie - przestałam chwilowo przewijać na przewijaku siku, wolę przewinąć w łóżeczku gdzie nie ma tylu bodźców tj kremy, opakowanie po pampersach, kamerka itd w łóżeczku jest pusto to łatwiej przewinąć
A do tej pory był mega spokojny a teraz cos się zmieniło i koniec. Wpada w płacz i się złości i wygina
To u nas się tylko wygina, obraca, ciężko jest go przewinąć jak coś znajduje się w polu jego widzenia, np jakaś zabawka. Więc muszę przewijać w łóżeczku bo tam nic go nie rozprasza
To u mnie nie jest to związane z rozpraszaniem tylko z niechęcią do zmiany
pieluchy…. Jak mu dam jakiś kremik czy coś do zabawy to mam czas na przewinięcie więc mam kilka rzeczy przygotowanych o daje jak się jedno znudzi to kolejne …. I szybko przewijam ![]()
![]()
Ja krótko przewijałam na przewijaku , na łóżku jakos mi wygodniej . U mnie przewijak jako półka podręczna jeszcze robi ![]()
Na nadal przewijam na łóżku ale na przewijaku
Gdyby nie psy to pewnie też przewijałabym na łóżku, psy byłyby dodatkowym bodźcem dla synka do wiercenia się, a tak to w łóżeczku na spokojnie go przebieram
Masz taki rozkładany czy jakiś przekładany sztywny , ? Bo ja też na przewijaku ale takim miękkim rozkładanym