Ja już ostatnio nie używam przewijaka tylko na łóżku matę rozkładam i raz dwa zrobione no chyba że jest grubsza sprawa to przewijak bo się przekręca co chwilę na brzuch a te boki trochę ją hamują ![]()
U nas na górze przewijak a na dole kanapa + mata ![]()
Ja bym spróbowała rozmiar większy albo pants
Ja mam sztywny i też wkładam na łóżko i tak przewijam. Ale mam też miękkie rozkładane i mam podkłady i czasem na podkładzie na macie przewijam
Ja nie mam gdzie wtedy odkładać ten sztywny , a nieraz to na pieluszce na szybko przebiorę nie zawsze rozkładam ten miękki
U nas dada też się nie sprawdziła ani przy córce ani przy synku
my używamy Huggies i jestem bardzo zadowolona ![]()
U mnie przy pierwszym synku dady też sie nie sprawdziły, nie polibiłam ich… za to teraz przy corce ich uzywam i sobie chwale ![]()
Ja ostatnio coraz częściej korzystam z pieluchomajtek i wkładam w biegu jak mały chodzi …… chyba że ma lepszy dzień na przewijanie to daje zwykle ![]()
U nas dady też katastrofa ale nic dziwnego skoro świat przez nie widać próbowaliśmy parę razy to po chwili wyglądało tak jakbyśmy pieluszki nie zmieniali przynajmniej z 3 godziny ale używamy pampers premium care i po prostu rewelacja u nas dziecko śpi całą noc i nic a nic nie wyjdzie bokiem
Oo my też premium care, bardzo lubimy
a przewijak mamy z ikei ale mały już się tak wierci i kręci, że lada dzień będziemyten przewijak rozkręcać ![]()
Premium care sa najlepsze dla nas …. Ale troche mnie wkurzył Pampers Club. Zbieram punkty o można było kiedyś wymienić je na kupon -20zl …. A teraz nie są te kupony dostępne
A z czego polecasz ? Synkowi coraz gorzej założyć pampersa
Używałam tych bo dostałam i są spoko, nie przeciekają nawet w nocy, tylko nie mają wskaźnika ilości moczu

A planuje te kupić bo ogólnie używamy premium care

Wiesz co ja juz nie patrze na wskaznik moczu , poprostu widzę jak pielucha jest duza to wtedy zamieniam, i też nienraz chodzą 3 h w jednej pieluszce ![]()
No ja też ostatnio przestałam patrzeć bo na przykład pokazuje że jest pełna w połowie a czuję zapach moczu to przebieram
No ja to samo teraz, jak czuję zapach moczu to wymieniam. Czasami nawet nie wiem kiedy synek miał pieluchę zmieniana bo mąż też w trakcie dnia mu zmienia i o ile jeszcze sobie mówimy ile zjadł to z wymiana pieluszki po siku już nie.
Kurczę szkoda że pampers bo synek ma uczulenie, a pantsy z huggies miały słabe opinie
Ja też już nie patrze na pasek tylko zmieniam jak czuję potrzebę
a przy maluszku to się tak bardzo pilnowało ![]()
Na wszystkie rodzaje pampersów?
Używaliśmy tlyko premium care i później już nie próbowałam innych ale może kupię paczkę pantsow na próbę
O widzisz , nie każdemu bobasowi pampers podejdzie
dla mnie piękny jest zapach tych pampersów i ich juz używać będę. I chyba musze zainstalować aplikację i może nie bedzie problemów jak @Mamuska357 pisała ![]()