Aneczka po co zakładasz tyle powielających się wątków ?? Straszny bałagan się robi . Może warto korzystać z lupki przed dodaniem czegoś nowego . Przepisy i ciasta mogą być w jednym wątku . Poza tym już jest wątek o gotowaniu
Bardzo lubię piec ciasta. Macie jakieś sprawdzone przepisy na smaczne i w miarę szybkie ciasta?
Coś mi się wydaje że ktoś chce za wszelką cenę podnieść sobie aktywność na forum. Aneczkaa korzystaj z lupki. Pamietaj że nie ilość a jakość ma tutaj też znaczenie.
Teraz tego wątku nie zakładałam. Założyłam przed pojawieniem zmianami na forum. Wtedy nie wyszukałam takiego wątku
https://canpolbabies.com/pl_PL/forum/CB-12/CB-774
Proszę bardzo. Wystarczyło dobrze poszukać. W ciągu dwóch minut utworzyła wtedy niemalże dwa identyczne wątki. Jeden o przepisach na dania a drugi o przepisach na ciasta :)
Aneczka tu wygląda jakbyś po zmianach założyła ten wątek a nie przed.
Zresztą dużo przepisów na ciasta wlansie są w wątkach o przepisach i chyba gdzies już było o ciastach i deserach jeśli dobrze kojarzę.
Aiisa to nie wiem czemu tak pokazuje ale ja to założyłam przed zmianami. Po zmianach żadnego wątku nie zakładałam
Przed zmianami lupka także działała :)
Dziwne, że dodało się dopiero teraz . Skoro wcześniej zostały wyłączone funkcje dodawania komentarzy i wątków .
W każdym razie może Mamy Canpolu zrobią porządek z powielonymi wątkami
Pati nie dodało teraz. Dodało przed zmianami. Było to widoczne jak nie można było komentować
Może jakiś błąd był po prostu wczsnsiej.
Nie ma znaczenia czy przed zmianami czy po, bo i tak chodzi o powielanie istniejących wątków. To nie pierwszy temat który Aneczka dublujesz. Robi się bałagan.
Ale ja w lupke wpisywałam i mi nie znalazło. To wklej tu link i przerzucamy się do właściwego
Ostatnio zrobiłam smaczne i szybkie ciasto.
Herbatniki kakaowe posmarowane cienka warstwą dżemu nutellą domowej roboty przełożone śmietaną 30% z mascarpone, cukrem pudrem i tarta białą czekoladą i posypaną zblendowantmi płatkami migdałów
polecam na facbooku dołączyc do grup z przepisami