A poza tym im więcej nas tym więcej nas do kochania xd ja dzisiaj zgrzeszyłam hot dogiem z żabki i kawa
robi się ciepło to będziemy spalać na powietrzu
ja za każdym razem jak myślę, ze jestem gruba wracam do zdjęć jak wydawało mi się, że jestem gruba
a najważniejsze to powinnyśmy doceniać swoje ciała, bo wydały nowe życia ![]()
Ja z3by w ogole zajsc w ciaze to duzo schudlam, a teraz znowu przytylam i tak bardzo bym chciala wrocic do tej wagi , ze staram sie twardo trzymac . Przedewszytskim zrezygnowalam z slodzonych napojow /sokow , bo to najwiecej takich kalorii bez sensu , potem slodkie , chociaz jakis czas temu tez pogrzeszylam w tlusty czwartek
Ja nie mam zalu ze przytylam bo spelnilo sie przy tym moje najwieksze marzenie . Ale jak juz lizlam to zycie w rozmiarze M to teraz mi po prostu ciezko , stad to zawziecie
Moja teściowa je robi i one są takie pyszne
nawet nie chce wiedzieć ile mają kcal
@chloria przepysznie wygląda ![]()
No właśnie najwięcej słodzone napoje szkody robią i rzeczy, w których jest cukier, a sobie nie zdajemy sprawy
Mi hot dogi smakują tylko z Orlenu i kawa tak samo
fajnie , że można na aplikacji zobaczyć ile wypiło się kawy ![]()
Tym ani sie nie najemy a jednak kalorie leca , dlatego ja przestawilam sie zupelnie na wode , ewentualnie z cytryna i mieta , czasem jakas herbatka i kawa zbozowa anatol
O to nawet nie wiedziałam o tym sprawdzianiu xd w sumie aplikację ma tylko mąż ![]()
U nas wszystkie aplikacje mam ja, i wysylam zrzuty karty bo moj to by nigdy nie pamietal , zeby gdzieś podawać
Ja chyba nie byłabym zadowolona jakbym zobaczyła ile wypiłam kawy na Orlenie - od razu zaczęłabym kalkulować ile pieniędzy na to wydałam
ostatnio w sklepie internetowym zoologicznym widziałam ile wydałam na zakupy w tym sklepie i trochę się przeraziłam
a zamawiam tam tylko suchą karmę dla 2 psów od 4 lat
Niby podobno nieoszczędnie pić kawę na mieście, ale coś trzeba z życia mieć i smakuje lepiej xd
Musze mezowi powiedziec on zbiera ![]()