Przepisy na ciasta

A poza tym im więcej nas tym więcej nas do kochania xd ja dzisiaj zgrzeszyłam hot dogiem z żabki i kawa :smiley: robi się ciepło to będziemy spalać na powietrzu :wink: ja za każdym razem jak myślę, ze jestem gruba wracam do zdjęć jak wydawało mi się, że jestem gruba :smiley: a najważniejsze to powinnyśmy doceniać swoje ciała, bo wydały nowe życia :heart:

1 polubienie

Ja z3by w ogole zajsc w ciaze to duzo schudlam, a teraz znowu przytylam i tak bardzo bym chciala wrocic do tej wagi , ze staram sie twardo trzymac . Przedewszytskim zrezygnowalam z slodzonych napojow /sokow , bo to najwiecej takich kalorii bez sensu , potem slodkie , chociaz jakis czas temu tez pogrzeszylam w tlusty czwartek
Ja nie mam zalu ze przytylam bo spelnilo sie przy tym moje najwieksze marzenie . Ale jak juz lizlam to zycie w rozmiarze M to teraz mi po prostu ciezko , stad to zawziecie

1 polubienie

Moja teściowa je robi i one są takie pyszne :smile: nawet nie chce wiedzieć ile mają kcal

@chloria przepysznie wygląda :heart:

1 polubienie

No właśnie najwięcej słodzone napoje szkody robią i rzeczy, w których jest cukier, a sobie nie zdajemy sprawy

Mi hot dogi smakują tylko z Orlenu i kawa tak samo :see_no_evil: fajnie , że można na aplikacji zobaczyć ile wypiło się kawy :smiley:

3 polubienia

Tym ani sie nie najemy a jednak kalorie leca , dlatego ja przestawilam sie zupelnie na wode , ewentualnie z cytryna i mieta , czasem jakas herbatka i kawa zbozowa anatol

2 polubienia

O to nawet nie wiedziałam o tym sprawdzianiu xd w sumie aplikację ma tylko mąż :smiley:

U nas wszystkie aplikacje mam ja, i wysylam zrzuty karty bo moj to by nigdy nie pamietal , zeby gdzieś podawać

1 polubienie

Ja chyba nie byłabym zadowolona jakbym zobaczyła ile wypiłam kawy na Orlenie - od razu zaczęłabym kalkulować ile pieniędzy na to wydałam :joy: ostatnio w sklepie internetowym zoologicznym widziałam ile wydałam na zakupy w tym sklepie i trochę się przeraziłam :see_no_evil: a zamawiam tam tylko suchą karmę dla 2 psów od 4 lat

2 polubienia

Niby podobno nieoszczędnie pić kawę na mieście, ale coś trzeba z życia mieć i smakuje lepiej xd

1 polubienie

Ale jak ktoś zbiera punkty na Orlen to

Właśnie zauważyłam , że jest jakaś akcja urodzinowa :slight_smile:

2 polubienia

Musze mezowi powiedziec on zbiera :smile:

1 polubienie