Ja go lubię, bo ma fajne te przepisy ![]()
Ja bardzo lubię posypki które nie tak dawno wypuścił, kupuję w biedronce i zawsze rano dodaje trochę do smaku do kanapek
rewelacja ![]()
To ja nawet nie wiem o kim mowa. Ale to muszę w takim razie sprawdzic ![]()
Ja też się jakoś tym nie interesowałam, atak coś kupiłam to nawet nie wiedziałam co to ![]()
@Wesola95 no genialne są te posypki😍
Kurcze, ja raz jadłam to Brownie na jakimś kiermaszu charytatywnym i tak mi wybitnie nie smakowało ![]()
No każdy ma inne smaki, mój mąż zjadł, ale jak uslyszal z czego to to już potem nie tknął ![]()
W sumie dobre skojarzenie, obiad i deser w jednym, ale zapewniam, że to było pyszne i ruskimi nie smakowało
Fajna kremowa konsystencja ![]()
Jakie posypki dlaczego ja o nich nie wiem?
wesoła pokaż co to?![]()
@Mimilili w takim razie poszperam w internecie tam napewno znajdę przepis i można by spróbować ![]()
Też o nich nie wiem, więc jestem zacofana chyba ![]()
![]()
To chyba sernik wiedeński o ile się nie mylę wiem, że moja mama kiedyś robiła i nie było czuć ziemniaka.
Ooo muszę przetestować
słyszałam o nich a jak polecasz to tym bardziej.
Ja robię zawsze podwójną porcje na blache prostokątną i piekę wtedy około 30 minut (do suchego patyczka) i daje maliny lub wiśnie na górę przed pieczeniem.
@Patrycjaw25 @Magdallenka0897 @magdap_96
To są te, ja je kupuje w Biedronce za 3/4 zl jakoś
bajglowa dodaje do kanapek, czasem też tą wędzona, chociaż ona do kanapek średnio jest przeznaczona
tej trzeciej nie próbowałam
Jak będziecie miały okazję to przetestujcie ![]()
Bardzo dziękuję , nie wiem czy je widziałam gdziekolwiek , może dlatego że ostatnio mój chłopak robi tylko zakupy
Mnie ta umami zainteresowała.bo kocham azjatycką kuchnię.
Pierwszy raz widzę te przyprawy
ta do bajgli brzmi super, ale jestem mega ciekawa tej umami!
Następnym razem jak będę na zakupach to muszę się za nimi rozejrzeć!
@Wesola95 często robię zakupy w Biedronce, ale nigdy jej u Nas nie widzialam. A szkoda bo z chęcią cos bym do kanapek innego dodala. Ale popatrzę po półkach jak bede w tygodniu
@magdap_96 @Mika1 @Kalusia161 @Magdallenka0897 wiecie co, one są chyba ogólnie trudno dostępne, a jak już się pojawiają w biedronce to szybko znikają, ale jak gdziekolwiek indziej traficie bo powinny być też w Aldi, Carrefourze, auchanie to weźcie koniecznie na próbę ![]()
Ja je widziałam u nas w biedronce ale szczerze myślę kolesia nie znam i mnie nie przekonują te przyprawy . Ale skoro polecacie to muszę sobie kupić i spróbować
ja na początku myślałam że mówicie o posypkach do ciast:sweat_smile:
Haha, “nie znam kolesia co ja tam będę kupować jakieś jego posypki” ![]()
Ja oprócz Biedronki i Delikatesów Centrum nie mam nic wiekszego ![]()
10km od domi ewentualnie Point.
Takze nie poszaleje ![]()