Przepisy na ciasta

Ja go lubię, bo ma fajne te przepisy :heart_eyes:

Ja bardzo lubię posypki które nie tak dawno wypuścił, kupuję w biedronce i zawsze rano dodaje trochę do smaku do kanapek :grinning: rewelacja :heart_eyes:

1 polubienie

To ja nawet nie wiem o kim mowa. Ale to muszę w takim razie sprawdzic :slight_smile:

Ja też się jakoś tym nie interesowałam, atak coś kupiłam to nawet nie wiedziałam co to :smiley:

@Wesola95 no genialne są te posypki😍

1 polubienie

Kurcze, ja raz jadłam to Brownie na jakimś kiermaszu charytatywnym i tak mi wybitnie nie smakowało :see_no_evil:

No każdy ma inne smaki, mój mąż zjadł, ale jak uslyszal z czego to to już potem nie tknął :grinning:

W sumie dobre skojarzenie, obiad i deser w jednym, ale zapewniam, że to było pyszne i ruskimi nie smakowało :blush: Fajna kremowa konsystencja :blush:

Jakie posypki dlaczego ja o nich nie wiem?:thinking: wesoła pokaż co to?:rofl:
@Mimilili w takim razie poszperam w internecie tam napewno znajdę przepis i można by spróbować :thinking:

1 polubienie

Też o nich nie wiem, więc jestem zacofana chyba :sweat_smile::smile:

To chyba sernik wiedeński o ile się nie mylę wiem, że moja mama kiedyś robiła i nie było czuć ziemniaka.

Ooo muszę przetestować :smiling_face: słyszałam o nich a jak polecasz to tym bardziej.

Brownie z cukinią

Ja robię zawsze podwójną porcje na blache prostokątną i piekę wtedy około 30 minut (do suchego patyczka) i daje maliny lub wiśnie na górę przed pieczeniem.

1 polubienie

@Patrycjaw25 @Magdallenka0897 @magdap_96

To są te, ja je kupuje w Biedronce za 3/4 zl jakoś :grinning: bajglowa dodaje do kanapek, czasem też tą wędzona, chociaż ona do kanapek średnio jest przeznaczona :sweat_smile: tej trzeciej nie próbowałam

Jak będziecie miały okazję to przetestujcie :hugs:

2 polubienia

Bardzo dziękuję , nie wiem czy je widziałam gdziekolwiek , może dlatego że ostatnio mój chłopak robi tylko zakupy

Mnie ta umami zainteresowała.bo kocham azjatycką kuchnię.

Pierwszy raz widzę te przyprawy :grin: ta do bajgli brzmi super, ale jestem mega ciekawa tej umami! :heart_eyes: Następnym razem jak będę na zakupach to muszę się za nimi rozejrzeć!

@Wesola95 często robię zakupy w Biedronce, ale nigdy jej u Nas nie widzialam. A szkoda bo z chęcią cos bym do kanapek innego dodala. Ale popatrzę po półkach jak bede w tygodniu

1 polubienie

@magdap_96 @Mika1 @Kalusia161 @Magdallenka0897 wiecie co, one są chyba ogólnie trudno dostępne, a jak już się pojawiają w biedronce to szybko znikają, ale jak gdziekolwiek indziej traficie bo powinny być też w Aldi, Carrefourze, auchanie to weźcie koniecznie na próbę :hugs:

Ja je widziałam u nas w biedronce ale szczerze myślę kolesia nie znam i mnie nie przekonują te przyprawy . Ale skoro polecacie to muszę sobie kupić i spróbować :smile: ja na początku myślałam że mówicie o posypkach do ciast​:sweat_smile:

Haha, “nie znam kolesia co ja tam będę kupować jakieś jego posypki” :sweat_smile:

Ja oprócz Biedronki i Delikatesów Centrum nie mam nic wiekszego :stuck_out_tongue:
10km od domi ewentualnie Point.
Takze nie poszaleje :slight_smile: