Tak jutro ide , bo sa takie kolejki , ze masakra
ale teraz jakby troszkę lepiej do tego co było rano
Też właśnie robiłam inhalacje i takie płukanki z soli , strasznie współczuję chorowanie w ciąży do lekkich nie należy
Mi pomagały inchalacje oraz uzywałam tabletki do sania z witamina c dla kobiet w ciazy i duzo piłam herbatki z cytryna i miodem i wiadomo duzo odpoczynku ![]()
To racja… a uważam też tyle chorób wkoło? Bo co ja słyszę każdego strasznie gardło boli i jest chory
Też je miałam bo w aptece nie było tych prenalen i Pani zaproponowała te , ale dla mnie gorsze były ![]()
Wydawało mi się, że jak ssałam te prenalen to jakby bardziej dawały ukojenie dla gardła .
Mnie dziś w nocy coś chciało złapać , ale wzięłam na gardło i paracetamol i na szczęście rano obudziłam się już bez bólu . Ale wkoło też u nas dużo osób chorych
Masakra , jak jest taka możliwość to najlepiej teraz jak najmniej ruszać się z domu
2 tygodnie temu dopadło mnie przeziębienie - całe szczęście pomogły inhalacje z soli fizjologicznej oraz herbatki z cytryną, imbirem i miodem ![]()
A w którym tygodniu jesteś ?
Tydzień 16+3 aktualnie ![]()
To na kiedy masz termin ? ![]()
10 sierpnia, a z USG 6 sierpnia ![]()
Płeć już znacie?
mam znajomych z sierpnia i bd mieć chłopca ![]()
Niestety nie wiemy ![]()
Liczę że do końca marca się wyjaśni - mam 2 wizyty u ginekologa oraz 2 prenatalne ![]()
![]()
Ooo , to jesteś po mnie w kolejce
@ironiczniepateyczna ja mam niedługo połówkowe to może się czegoś w końcu dowiem ![]()
Ja liczę że odrobinkę wcześniej będzie, żeby jeszcze połowę lata mieć z baby ![]()
Koniecznie dawaj znać !
Super dziewczyny czekamy na kolejne forumowe maluszki ![]()
![]()
![]()