Przeziębienie w ciąży - domowe sposoby

Tak jutro ide , bo sa takie kolejki , ze masakra :frowning: ale teraz jakby troszkę lepiej do tego co było rano

Też właśnie robiłam inhalacje i takie płukanki z soli , strasznie współczuję chorowanie w ciąży do lekkich nie należy

Ja mialam te , w pierwszym trymestrze tez mnie dopadlo chorobsko

Mi pomagały inchalacje oraz uzywałam tabletki do sania z witamina c dla kobiet w ciazy i duzo piłam herbatki z cytryna i miodem i wiadomo duzo odpoczynku :grinning:

To racja… a uważam też tyle chorób wkoło? Bo co ja słyszę każdego strasznie gardło boli i jest chory

Też je miałam bo w aptece nie było tych prenalen i Pani zaproponowała te , ale dla mnie gorsze były :thinking::woman_shrugging: Wydawało mi się, że jak ssałam te prenalen to jakby bardziej dawały ukojenie dla gardła .

Mnie dziś w nocy coś chciało złapać , ale wzięłam na gardło i paracetamol i na szczęście rano obudziłam się już bez bólu . Ale wkoło też u nas dużo osób chorych

Masakra , jak jest taka możliwość to najlepiej teraz jak najmniej ruszać się z domu

2 tygodnie temu dopadło mnie przeziębienie - całe szczęście pomogły inhalacje z soli fizjologicznej oraz herbatki z cytryną, imbirem i miodem :brown_heart:

A w którym tygodniu jesteś ?

Tydzień 16+3 aktualnie :pregnant_woman:t2:

To na kiedy masz termin ? :slight_smile:

10 sierpnia, a z USG 6 sierpnia :slight_smile:

2 polubienia

Płeć już znacie? :stuck_out_tongue: mam znajomych z sierpnia i bd mieć chłopca :stuck_out_tongue:

Niestety nie wiemy :frowning:
Liczę że do końca marca się wyjaśni - mam 2 wizyty u ginekologa oraz 2 prenatalne :sunglasses::pregnant_woman:t2:

1 polubienie

Ooo , to jesteś po mnie w kolejce :heart: @ironiczniepateyczna ja mam niedługo połówkowe to może się czegoś w końcu dowiem :face_with_hand_over_mouth:

1 polubienie

Ja liczę że odrobinkę wcześniej będzie, żeby jeszcze połowę lata mieć z baby :heart_eyes:

1 polubienie

Koniecznie dawaj znać !

1 polubienie

Super dziewczyny czekamy na kolejne forumowe maluszki :revolving_hearts::revolving_hearts::revolving_hearts:

1 polubienie

3 polubienia