Ja też trzymam się silikonowego, jest niezawodny ![]()
I jak się Wam sprawdziły ? Kieszonka łatwo otwiera sie i nie zamyka przy jedzeniu ? A jak je zpiąć z tyłu ? ![]()
@2009 hihihi taki też mam z jednorożcami z Rossmanna
i taki na chwilę obecną tylko chce zakładać a ja ją karmię , zwłaszcza zupą
sama też jada ale nie TEJ CIERPLIWOŚCI jak większość mam , które nauczyły się ją mieć po narodzinach dziecka ![]()
![]()
jak widzę makaron a panelach czy inne jedznie to mnie trzepie 🫨🫨🫨 ubranka to się wypierze ale jak świeżo umyta podłoga gdzie to wyczyn dla mnie przy dwójce i czekanie aż wyschnie a po tym np rosol na ziemi i smugi jak powycieram to mi słabo delikatnie powiem ![]()
![]()
![]()
![]()
@MamaSloneczka Narazie póki co pisałam że stawiam przy drugim na sylikonowym dopiero będziemy testować ![]()
Hmm zrozumiałam że przy 1szym dziecku je miałaś a przy 2gim dziecku bedziesz używała silikonowych stad moje pytania ![]()
Podkładka pod talerzyk , śliniak gumowy i miseczki gumowe na początek ![]()
Mnie w silikonowym denerwowało to, że jedzenie niby tam wpadało, ale zaraz z niego uciekało. Zapina się z tyłu na takie guziki. Podobno mushie ma takie sztywniejsze te śliniaki i tam nic nie wypada
Takie jednorazowe zakładałam zawsze w Ikea i nigdy mnie nie zawiodły, widziałam właśnie te Jednorazowe na insta i ciekawa jestem jak się sprawdza. Ja używałam na zmianę silikonowych z lovi czy canpolu. Co do jedzenia na panelach to i mnie się hizero sprawdza, pod ręką, umyte i zamiecione za jednym zamachem ![]()
Sliniaki z Ikea to mega pomysl. Nawet 5ciolatka nad pomidorowka zalozyla
i bluzeczka zostala bez plam.
Ja zepsulam swoje hizero ![]()
![]()
dolalam olejku zeby podloga pachniala.
Aktualnie mamy philipsa mopa elektrycznego ale to nie to samo ![]()
Mam 7m zeby ogarnac nowy model bo go kocham ![]()
My mieliśmy też materiałowe śliniaki na wyjazdy nam się sprawdziły bluzki się nie brudziły ![]()
Jak te śliniaki w ikea wyglądaja jednorazowe? Aż następnym razem będąc tam ale pewno za jakiś czas to zobacze, one sa do posiłku w restauracji dla dzecka wydawane @Mamaem, @Hedwiga /hmm a olejek to nie woda zapachowa i na pewno od niego jest zepsuty
/?
Teraz weszłam w apkę ikea i mają w ofercie taki set z żabą ![]()
Niee, one są w restauracji jak się idzie po posiłek to można wziąć
…
Sa tam gdzie sztucce dla dzieci i chyba sloiczki. A sa zrobione z grubszego papieru tak ze latwo je zwiazesz. Byly chyba zolte w kropeczki. Jak bedziesz w restauracji ikei na pewno rzuca ci sie w oczy
set z zaba jest spoko ale wydaje mi sie ze ten sliniak jest zbyt sztywny ![]()