Hahaha u mnie tak jest więc nie traćcie nadziei
Siostra ma dwójek o oba do chłopa podobne ![]()
Ciii
Ja tam dalej mam nadzieję ![]()
![]()
A to jest loteria. To koleżanka ma dwóch chłopaków. Młodszy jest jaśniejszą wersją starszego brata
U mnie wszyscy mówią, że mała jest kopią siostry, a ja tego kompletnie nie widzę. No mają dziewczyny podobne duże niebieskie oczy i tyle ale mała mi jak jest podobna do starszej.
Więc każdy widzi to co chce widzieć ![]()
![]()
Ale tak jak u mnie mówią że do mnie to myślę że on jest na tyle mały że to i tak się zmieni
No ja wiem że to loteria. Znajomej dzieci tak się podzielimy że jedno cała ona a drugie cały on. Oba chłopaki ![]()
Jak geny pójdą nigdy nic nie wiadomo.
Pociesze Was moja pierwsza jak się urodziła to dopóki jej włosy nie urosły to wszyscy mówili że cały tata, a jako 3 latka już przypomina małą mnie, przez włosy
ale oczy ma po tacie ewidentnie . Na synka też mówią że cały tata, a on jest tak podobny do pierwszej córki że wygląda jak bliźniak 3 latki a nie siostry z brzucha
kiedyś pokazaliśmy zdjęcie starszej jak była bobasem to mysleli że to syn
Oooo czyli jeszcze jest nadzieja że się synek zmieni i będzie bardziej mamusiowy
To dla mnie nie pocieszające bo teraz mówią że syn podobny do mnie więcej pewnie się zmieni i pójdzie w tatę ![]()
![]()
U mnie też mówią, że synek to kopia taty
dzisiaj nawet jak wstałam w nocy to patrze a inileza dokładnie w takiej samej pozycji ![]()
U nas tak samo haha
jak to wgl możliwe że taka mała kopia z tymi samymi zachowaniami i minami powstała !
Powiem wam tak zmieniając temat podobieństw że mały strasznie się cieszy jak widzi takie po pracy i lubi z nim spędzać czas. Wieczorem przynosi mi książeczki by razem poczytali ![]()
Też mam takie samo zdanie, my produkowałyśmy tego małego człowieka 9 miesięcy a i tak wyszła kopia taty ![]()
@MamaMalychStopek u nas też już widac tą radość jak tata z pracy wraca
Przynajmniej mąż nie posądzi o zdradę ![]()
![]()
już mu kiedyś mówiłam, że sie nie wyprze dziecka jak to taki mały klon
U nas kuzynka ma trójkę dzieci i wszyscy czysty tata , taka nie sprawiedliwość ![]()
![]()
![]()
Ale ja wam kiedyś pisałam, gdzieś czytałam, że właśnie matka natura tak robi aby zwłaszcza niemowlaki były bardziej podobne do ojca, bo zanim były testy DNA, to aby facet nie miał podstaw się wyrzec ![]()
![]()
![]()
No chociaż jedno mogłoby być za mamą ![]()
![]()
U mnie jak zapipczy domofon jak mąż wchodzi to już leci pod drzwi …. Gorzej jak to nie tata tylko kurier czy babcia ![]()