No to u mojego synka nie da się ukryć ze to cały tata ![]()
Ogólnie tak miłe uczucie jak dziecko chociaż trochę do nas podobne ![]()
![]()
![]()
![]()
Jak po urodzeniu w małym widziałam całego tatę tak teraz jak się zmienia to nie przypomina mi nikogo ![]()
To teraz będzie się cały czas zmieniać , a najbardziej zauważy ktoś ktoś obcy a nie my ![]()
Jutro pierwszy raz go rodzina zobaczy na żywo to jestem ciekawa co oni powiedzą ![]()
Ja mam tak ogólnie że nie widzę takich podobieństw i ktoś mówi o ale podoby do mamy/taty a ja nic musi na prawdę być dziecko kropka w kropkę żebym zauważyła ![]()
Moj mąż jest strasznie za synkiem …. Czasem nawet ja muszę być tym złym policjantem bo na wszystko mu pozwala ![]()
![]()
To u mnie wiele osób mówiło że młodsza jest podobna do męża ja kompletnie tego nie widziałam i dla mnie bardzo podobna była do moich zdjęć z dzieciństwa.
A teraz ja widzę coraz więcej podobieństw.
Za to jak słyszę, że dziewczyny są do Siebie podobne to parskam śmiechem bo akurat mała w ogóle nie jest podobna do starszej w jej wieku
Ja też na początku nie widział podobieństwa do nikogo z nas ale tera już widzę ![]()
Ja jeszcze podobieństwo do męża widziała ale do teścia !? Jak mnie to irytowało jak mi mówili cały dziadek jakim cudem dziadek ![]()
U nas obcy zaczynają mówić mieszanie , raz do mnie raz do męża . ![]()
![]()
No to młodsza dla mnie z wyglądu zaczyna przypominać właśnie matkę męża i dla mnie to. Ile są mile skojarzenia
No bo czasem dzieci są podobne do całej rodziny z jednej strony…. Bo jak podobny do męża to i do jego ojca w sumie też
U mnie też tak mówią
i mi i mężowi też się tak wydaje
teraz już się zmienia ale miesiąc temu to sama to widziałam
Ale mi aż przykro się robi:sob:
za to teść zadowolony jak mu wszystko mówią że MOJE dziecko to wykapany dziadek
Ale to maluszek jeszcze wiec bedzie sie pewnie zmieniać ![]()
Ja tam nie wierzę w to co tam mówią odnośnie podobieństwa ![]()
W rodzinie która go widziała pierwszy raz mówią że cały tata ![]()
![]()
Moi wszyscy mówi że mąż i jedna rodzina i druga więc coś pewnie w tym jest
Niestety trzeba się pogodzić z tym losem , może drugie bedize podobne do nas ![]()
![]()