Relacja tata - niemowlę

@Mamilove u nas identycznie, każda wolną chwilę poświęca na czas z dziećmi :heart::heart_eyes:

Mała zmiana :sweat_smile: coś mam problem i nie widzę że ktoś mi odpisał :face_with_peeking_eye:
@CanpolBabies_Redakcja proszę o pomoc :face_holding_back_tears: nie pojawiają mi się odpowiedzi:(

1 polubienie

No właśnie też mi coś nie pasowało haha . Teraz już ogarnęłam .

1 polubienie

Ja napisałam że jest okey ale jednak mam to samo, nie widzę odpowiedzi

Prosimy na początek wylogować się i zalogować ponownie :raised_hands: I prosimy o info, czy coś się zmieniło :two_hearts:

1 polubienie

Ja również nie widzę odpowiedzi :worried: a wylogowanie nic nie pomogło

Drogie mamy, prosimy o informację, czy powiadomienia działają u Was poprawnie. Przekażemy zgłoszenie do działu technicznego :smiling_face_with_three_hearts:

1 polubienie

Zrobiłam tak i w powiadomieniach mam same serduszka :face_with_peeking_eye:
@Paulina.K miała przed chwilą problem

Ja jestefy nie widzę :face_with_raised_eyebrow:

Nie działają, jak ktoś mnie oznacza albo mi odpowiada nic się nie wyświetla

Mi niestety dalej nie działają

Mnie również już powiadomienia nie dziają plus w jednym wątku jedna użytkowniczka pisze i pisze i pisze i końca nie widać , ewidentnie coś się zacięło :grin::grin::wink: już raz też tak było :face_with_peeking_eye::face_with_peeking_eye::smiley:

U mnie też nie widać powiadomien

Wygląd po tacie to chociaż charaktery będą mieli nasze :rofl::rofl: u nas jest tak samo ,

A mi każdy mówi że syn to cała ja :smiley:

1 polubienie

Mi też mówi że ja albo mąż ale nie wiem czy to nie przez grzeczność. :rofl:

1 polubienie

No to ja bym się cieszyła :face_with_hand_over_mouth::face_with_peeking_eye:

Mężczyźni z bobasami naprawdę potrafią zbudować cudowną relację

A u nas mała się dosyć się zmienia i coraz częściej słyszę że do mnie podobna :smiling_face::smiling_face:

To może być tak że teraz do mnie ale będzie rósł i pójdzie w ojca ale no nic ja się będę z tego też cieszyć :wink: