paula.nolbert@o2.pl dokładnie ale niestety nie mamy na to wypływu
Dowiemy się pewnie na koniec sierpnia dopiero co to będzie . Może chociaż uda się chociaż we wrześniu by dzieciaki chodziły do szkoły.
moim zdaniem powtorka z rozrywki bedzie, wrzesien dzieciaki pojda do szkoly zacznie sie nagle wzrost zachorowan i cyk lockdown
Anoosk lepiej żeby tak nie było ale nie przewidzi się tego i jak będą chcieli to zamkną
Anoosk jestem tego samego zdania
Oj tak jesień i zima będzie źle będzie. Pozamykani w domach będziemy znowu.
Ja nawet nie chce przeżywać tego drugi raz
Oj chyba nie będzie wyjścia...
Na jesień się zacznie. Może więc zdalne nauczanie zostanie z nami. Ja uważam, że w niektórych przypadkach nie jest to złe. Same koszta dla uczelni są o wiele niższe w przypadku studiów męża.
No ale dzieci uczące się zdalnie to fikcja :)
no tak dla studentów to jest na plus, ale nie wiem czy wykladowcy są tak zadowoleni. Mój przyjaciel niekoniecznie to lubi, że musi w takim trybie pracować
Są plusy i minusy z dwójką dzieci i nauczaniem zdalnym jest ciężko naprawdę
Znowu będzie to samo. Ehh
My chcieliśmy w wrześniu na wakacje pojechać bo teraz nie udało nam się nic zarezerwowac a widzę że jednak może być z tym problem. To już robi się tak irytujące.
Dlatego my chcieliśmy za wszelką cenę na trochę pojechać ze względu na to , że za chwilę będą obostrzenia.
Naprawdę nie ma nigdzie miejsc?
Moja siostra jedzie za dwa tygodnie w góry i bez problemów nocleg znalazła dopiero dzowniac teraz. Wisodmo jak ktoś ma konkretne wymagania to może być gorzej. Mając dziecko już bym szukała czegoś z aneksem a o to trudniej
Trzeba umieć szukać ;) mój brat zawsze jedzie z dnia na dzień i coś znajdzie kuzynka tak samo;) my z mężem bardziej wymagający wiec zawsze mamy problem;)
Coś czytałam że niektórzy próbują zrobić tak że aktywują bony i chcą przed marcem 2022 opłacić bonem pobyt który zarezerwują np na sierpień 2022. Ktoś próbował tak? Ciekawe czy godzą się na takie cos
O ciekawe z tym podejściem zalpace w marcu na sierpień ciekawe jestem czy przejdzie...
ja myślę, że wszystko sie da ogarną ludzie tak tak kombinują