moja musiała pić te na receptę
te mleczka na receptę to chyba dla dzieciaczków co mają skszę białkową, koleżanka tak kupowała.
moja nie miała skazy tylko jakąś alergię, ale że lekarz nie wiedział jaką, więc piła profilaktycznie na receptę
Te na recepte są gdy dziecko ma problemy skórne czy malo przybiera na wadze.
Na receptę są dwa rodzaje mleka i jedno z nich nawet smaku mleka nie ma jest po prostu ohydne ale jak dzieciac.zek jest przyzwyczajony to nie ma problemu
ja swojej podawałam różne rodzaje mkleka i żadnego nie chiała dzieciecego. Spróboweałam zwykłego kupnego tez nie chciała a teraz sie przekonała do mleka krowiego rozcieczonego troszeczke
teraz jest tyle rodzajów mleka modyfikowanego że można się pogubić
moj synek juz chyba wszystkie mleka spróbował ale i tak najlepszym dla niego okazało sie bebiko tzn najmniej ulewało mu siei jak by był spokojniejszy bo teraz to z kartonu krowie pije i nic sie nie dzieje.
bebiko jest chyba w przystępnej cenie?
Stefi1967 a ile twój synek ma że dajesz mu już mleko z kartonu.
megc- ja kupywalam bebiko kosztuje ok 20zl za 0,5kg
Bebiko jest chyba jednym z najtańszych mlek jednak mnie nie przekonuje bo jest mocno słodkie.
Ja przeszłam przez wszystkie mleka które można zakupić w markecie. Jednak z tych wszystkich najlepiej sprawdziło sie bebiko, bo po innych córka miała różne nieprzyjemne atrakcje(wzdęcia,ulewania itp. … )
u nas mielismy tylko bebiko
ogolnie do tej pory 1 paczke
była potrzebna gdy ja wychodzilam a maz musial sie synkiem zaopiekowac i latwiej było mu zrobic mleko w proszku jak rozmrozic
ile rodzai mleka tyle opini ale tez wiele pozytywow slyszalam o bebiko
DOkładnie kazde dziecko inne jest dla 1 dobre będzie to mleka dla innego już nie
my pijemy bebilon
jak nir mleko mamy to jakas mieszanka w proszku i tez bedzie dobrze
ja używam bebiko i zadowolona jestem bo mała dobrze na nim rośnie i się rozwija
też używam bebiko i jestem zadowolona