Rodzina Clarke i ich rodzina

Mnie przeraża z jaką łatwością ludzie potrafią być wredni. Naprawdę to są niepublikowane słowa.

Nie dziwię się że Kubicka złożyła pozew przeciwko pudelkowi aby właśnie też poniekąd ukrucić ten hejt.

Z drugiej strony żyjemy w czasach, że ludzie na każdą nieprzychylną opinię od razu krzyczą hejt, tak jakby każdy miał być zaprogramowany na ten sam rodzaj myślenia i sobie tylko spijać z dzióbków

A ja jak zwykle nie w temacie.
Zarejestrowalam tylko kiedyś fakt pięcioraczków i tyle

Chociaż nie jestem jedyna, która nie ma pojęcia kto to jest i co to za historia :face_with_peeking_eye::sweat_smile:
Czasem myślę, że żyję w jakimś innym świecie, bo nie ogarniam tych wszystkich newsów :stuck_out_tongue_winking_eye::joy:

1 polubienie

Ja tak samo jak większość zaprzestałam jej historii jak urodziła 5 dzieci i dalej nie wiem co tam się działo

1 polubienie

Ja też się jakoś przestałam interesować :see_no_evil:

1 polubienie

Na niechcenjej oceniać ale z tegoroczną słyszałam to jakieś tam były z nia numery i chyba nie jest do końca ok

Dokładnie tak jak piszesz w chwili, gdy powinna wspierać dziecko nagrywa.

1 polubienie

Ja też jestem jakaś zacofana.
Nie miałam pojęcia o istnieniu tej rodziny, ale szczerze chyna nic wyjątkowego mnie nie ominęło.
Ja przy jednym nie mam kiedy wziąć telefonu do reki, a mowa przy tylu dzieciakach.
Czyżby znowu wszystko na sprzedaż?

Mi się w sumie raz czy dwa rzuciło w oczy , przeczytałam coś i tyle

Nie obserwuje ich, ale jeżeli lubicie ploteczki to polecam grupę na fb CSI : Hydepark - jest o tej rodzinie cały wątek :smiley:

1 polubienie

To nie dla mnie :rofl: :see_no_evil::see_no_evil:

Oj nie, za dużo się u mnie dzieje w życiu prywatnym żeby jeszcze żyć cudzymi problemami :crazy_face:

Hihi aż tak to nieeeeee :upside_down_face::slightly_smiling_face::upside_down_face::slightly_smiling_face::upside_down_face::slightly_smiling_face:

Ale już widziałam ile finalnie wyszło za operację i że księgowa ze szpitala nadpłatę jej zwróciła plus wpis że przykrości ludzie jej pisali i to bolało / no jak moglo nie boleć /

Sama jestem z tych mam gdzie tel mam daleko w tyle gdzie się coś by działo moim dzieciom i nie relacjonuję codziennie czy na fb czy na ig jakie to mam dzieci .
I tak jak piszecie dla zasięgów i pewnie dla pieniędzy to idzie, ale takie moje zdanie
No cóż kazdy robi jak chce :woman_shrugging: nie oni pierwsi i nie ostatni :woman_shrugging:

@Magdallenka0897 @Mamuska357 @MamaSloneczka - rozumiem! Ja lubię czasem poczytać jakieś dramy ze świata influ, nie ukrywam, że ploteczki też lubię :sweat_smile:

Muszę pokazać tą grupę @asiam1 - czuje ze ona ją polubi :sweat_smile:🩷

3 polubienia

Nie no ploteczki są fajne, trochę człowieka resetują I odmóżdżają

Oho chyba musze dolaczyc do tej grupy , dzieki :grin:
Ja czesto zaleglosci nadrabiam fimami Konopa lub Gimpera . Tak szybko chlopaki streszcza caly internet :sweat_smile:
Poki co zyje dramą Litweki z Gieniutkowem , niezle tam kombinuja … ja sie dziwie , ze ludzie nie sidza jaki tam jest przekret i dalej wplacaja pieniadze :see_no_evil: slyszalyscie ?

Ja też się dziwię że ludzie swoje pieniądze na takie rzeczy marnują. Można lepiej spożytkować pieniądze i bardziej potrzebującym pomóc

1 polubienie

A o co tam chodzi nawet nie wiem kto to jest :see_no_evil::see_no_evil::see_no_evil:

Też ich śledziłam swojego czasu :rofl::rofl::rofl: Gieniutkowo to jest dopiero dobry przekręt , a ludzie codziennie wpłacają na buraki albo marchew i inne jedzenie dla stada świń, których nie mają, co już wielu ludzi udowodniło. Oni mają kilka świń, a oszukują naiwne osoby i codziennie wpłać złotówkę na buraka czy tam coś :rofl:

W Internecie można zamieścić tak naprawdę wszystko i ciort wie co jest prawdą o nich, a co kłamstwem. Fakt podziwiam, że urodziła i wychowuje 5-raczki ale na resztę przymrużam oko, bo to tylko internet i dla sławy czasem ludzie robią różne afery :blush: