Gieniutkowo to azyl dla swin , przynajmniej tak go nazywaja . Wlascicielami jest para , no dosc specyficzna . Kiedys przy okazji ogladania dam i wiesniaczek w ogole dowiedzialam sie , ze ktos taki istnieje , sam program pokazal jaka to specyficzna osoba . Zakladaja non stop zbiorki , a to na marchew a to na pasze a to weterynarz , a jak ktos im oferuje jedzenie dla zwierzat to blokują
dodatkowo ona tak placze , ze tak ciezko pracuja a paznokcie zawsze swiezutkie , niezniszczone , czysciutkie . Teraz posel Lukasz Litewka sie za nich wzial . To jedyby posel , ktoremu kibicuje wlasciwie we wszytskim co robi . Poznalam go gdy pomagal zbierac pieniadze na chora dziewczynke z moich okolic
@Redax33 i @asiam1 faktycznie - kojarze. Oni ściemę puścili w świat ??? Jesli tak to się nabrałam :/
a nie rqz widziałam jak wozi tony marchewki czy buraków dla tych świń i tapla się z nimi w błocie, nawet każda świnia miała imię 🫨🫨
Wiesz ma czworaczki , bo jedno Dzieciątko zmarło ![]()
Nawet nie mam pojęcia o kim piszesz ![]()
Ooo to nawet nie wiedziałam ![]()
Dla mnie jest chore co ta kobieta wyprawia… jeszcze na początku było ok, a teraz? Wstawianie po ponad 100 postów dziennie? Sprzedawanie swojej prywatności, a szczególnie prywatności dzieci w internecie? No sorry to nie jest normalne. Wymuszanie współczucia na ludziach, ściemnienie. Ona sama już gubi się w tym co mówi.
To prawda początki ok , ale teraz to już jazda bez trzymanki xD
Mnie bardzi przeraza wstawianie dzieci do internetu w delikatnych , prywatnych i intymnych sytuacjach … wlasnie np u lekarza . Wtedy kiedy dziecko jest przerazone , placze to rodzice zamiast udzielac wsparcia , krecą filmiki , bo to sje kliknie . Byla tez taka para nie wiem jak nazywaja sie teraz ale kiedys byly psychocouple . Oni nagminnie wstawiali swoje dzieci wlasnie w takich trudnych i ciezkich sytuacjach
Podzielam zdanie. Na początku jak pokazywała trudy macierzyństwa z czterema malutkimi dziećmi ok ale teraz już faktycznie przegina
W internecie teraz huczy o tym jej spamie. Gdzieś widziałam nagłówek że wrzuciła ponad 100 zdjęć z całej tej sytuacji w szpitalu. Ja nie wiem kiedy ta kobieta ma na to czas żeby wrzucać post za postem do tego z epopejami w opisie ![]()
Wiem o kim piszesz. Od pewnego czasu ten Litewka pokazuje mi się na fb. On stale na pomaga jak nie zwierzęta, to ludziom.m
Mnie też się niepodobanie właśnie to że pokazuje dzieci w różnych sytuacjach i w ogóle mnie się wydaje że robi sobie biznes na współczuciu
To nie jest normalne , teraz od kiedy temat pojawil sie na forum to zaczelo mi to wyskakiwac na facebooku , szok
Przepraszam - mea culpa ![]()
![]()
![]()
Taki swój wizerunek wykreowała tylko szczerze kompletnie nie rozumiem po co. Dla lajków i aby mieć potencjalnych sponsorów?
Wiadomo że telefonu nas podsłuchują ![]()
Na początku tą mamę Dominikę Clark naprawdę dobrze się oglądało i słuchało. Filmy były dość ciekawe jak ogarnąć taką gromadkę dzieci. Później miała metamorfozę i się odchudzała. Pamiętam jeszcze jak mówiła że ma autyzm i ciężko jej się żyje w spektrum.
Haha to prawda , jak bylam w ciazy to same wyprawki , teraz dzidzie mi wszedzie wyskakuja
a jak wejde na insta to tam w ogole jakby ktos serio siedzial i podsylal mi same rolki na tematy najbardziej aktualne w moim zyciu ![]()
U mnie jeszcze nie wyskakuje, ale to jest straszne że telefon nas podsłuchuje. Jak co idzie to jakoś wyłączyć
Idzie idzie ale właśnie jak ? ![]()
![]()
![]()
No śledzą nas
wystarczy ze raz wejdziesz w jakiś temat i potem tylko takie i podobne ci pokazuje