Rodzina Clarke i ich rodzina

Jejku wiesz ze nie slyszalam nigdy o nich :speak_no_evil::speak_no_evil::speak_no_evil: musze sobie obczaic :see_no_evil:

Ludzie dla kasy zrobią wszystko :smiley: tak jak coraz więcej udostępniania porodów :slight_smile: niby spoko jest normalizowanie, ale jednak to intymna chwila.

1 polubienie

Na pewno w ustawieniach trzeba wyłączyć mikrofon , w co dalej to nie wiem bo ja tego nie wyłączyłam ale kuzyn to zrobił i kuźni się tak nie robi

1 polubienie

Wlasmie dzisiaj wyswietlil mi sie post jak jej corka lezy na lozku w szpitalu , przeciez to powinno podchodzić pod jakis paragraf … lekarz po imieniu nie moze cie do gabinetu zawolac a tutaj kilkuletnie dziecko wstawiane w tak prywatnych sytuacjach :roll_eyes:

1 polubienie

Też mi się to dziś wyświetliło , moim zdaniem lekka przesada co tam się już wyprawia

To mi się pokazuje wszystko na temat rozszerzania diety teraz.

Na przykład wszystkie mamy w przedszkolu pytają mnie skąd ja wynajduję jakieś fajne pomysły i wycieczki.

Dzisiaj ze starszą byłyśmy na balecie.

Rok temu okazało się że w Warszawie i Krakowie był Disney na lodzie i oczywiście nie muszę mówić że byliśmy.

W Warszawie byliśmy w wielkiej fabryce elfów teraz wszędzie oczywiście pokazują mi się różne atrakcje na zajączka :rofl::rofl::rofl:

@ironiczniepateyczna tak zauważyłam na początku robiła to Gilon, teraz kolejne dwie celebrytki. Dobra Ja rozumiem że co nieco pokażą na takim profilu jak zaufaj położnej żeby cokolwiek wytłumaczyć No ale kurczę w innych przypadkach tego nie rozumiem tylko kolejna reklama kolejny klik kolejny post na pudelku

1 polubienie

Właśnie też nad tym się zastanawiam , ja to nie mam czasu przy dwójce ogarnąć się a ona to jeszcze wszystko zdarzy nagrywać i prowadzić .

1 polubienie

Ja też już robię sobie spis atrakcji dla małego jak trochę podrośnie. Mam już listę aktywności w moim mieście i też akurat dziś rozmawiałam z mężem o tym że będziemy z maluchem jeździć w rodzin miejsca tj. Już widziałam wystawy klocków Lego, muzeum balonów , mamy też różne takie atrakcje interaktywne także będzie co robić

Ja dzisiaj miałam taki dzień że dopiero po 18 miałem możliwość zajrzeć na forum. Jak widzę te wszystkie instagramy robione i tak dalej to myślę sobie Boże jak ja bym tak chciała a później mi się sobie Boże A niby kiedy

@Mamuska357 dokładnie robiłam to samo jak starsza była malutka i teraz tylko odhaczam z listy. Byliśmy u nas na wystawie LEGO słyszałam, że jest w Kazimierzu Dolnym i będę chciała pojechać.

Do tej pory byliśmy na kilku parkach rozrywki. Jak pojechaliśmy nad morze to oczywiście mapkę co można robić z takim maluchem, w zeszłym roku byliśmy na wakacjach w Beskidzie Żywieckim, a dokładnie pojechaliśmy do tego rejonu specjalnie przez jeden pensjonat Rezydencja Gościnna. Pani Ewa robi tak cudowne animacje.

Ogólnie teraz wyświetla mi się reklama w Warszawie właśnie z wystawą balonów, ale drogie bilety i na razie nie mam możliwości.

Ale i tak chcemy pojechać do Radomia na lotnisko bo właśnie ostatnio widziałam wpis z Polska dla dzieci właśnie o tym miejscu i mnie korci

To ja mam już z 5 miejsc na liście ale na ten moment w moim mieści i dla nieco starszego dziecka. Ale jak coś mi się gdzieś pojawi to wrzucam. Będę też chciała jechać do stolicy do centrum kopernika :wink: Jest tyle też rzeczy przyrodniczych które chciałabym mu pokazać …. Ale jeszcze wszytko przede mną :grinning:

Ja to ostatnio na forum to mam czas dopiero o 23 na chwilę przed spaniem , a co dopiero jak mała mi zacznie chodzić to chyba pójdę spać już razem z nią :rofl:

1 polubienie

No ja jestem z Lublina więc do Warszawy nie mam tak daleko co jakiś czas zaglądamy. Na razie jeszcze w centrum Kopernika nas nie było. Za to byliśmy na przykład na sali zabaw jungle academy fort Wola i byłam oczarowana. Teraz chcemy pojechać do tej Smart kids planet. A ponad wszystko czekam aż starsza będzie na tyle starsza bo pojechać z nią do minicity.

W planach mam jeszcze zobaczyć Warszawskiej kolejkowo. Ale nie jest to moim priorytetem bo byliśmy we Wrocławiu

@Mama.kacperka No to u mnie jest sytuacja taka że mała zaczęła się przemieszczać i jeszcze nie potrafi pełzać więc kombinuje inaczej i robi wielokrotność beczki i kombinuje jak tu się gdzieś do turlać No po prostu mam jedną wielką kulę kręgli do tego ulewającą :rofl::rofl::rofl::rofl:

Ja mam mega daleko do miast w których cos sie dzieje :roll_eyes: najblizej chyba poznan , ale jesli bysmy chcieli jechac na jakas atrakcje to zawsze musimy planowac tez tam nocleg . Chociaz nie powiem, bo na tez sobie spisuje atrakcje :grin: ale tez musze cierpliwie czekac az mala podrosnie , bo narazie to bardziej ja korzystam niz ona :sweat_smile:

1 polubienie

Ooo matko aż się tego boję ja jestem o krok przed tobą i z tym samym problemem :stuck_out_tongue_closed_eyes::crazy_face:

1 polubienie

W Poznaniu na pewno zoo warto odwiedzić :stuck_out_tongue: my się wybieramy xd a ciekawa jestem też Palmiarni, bo tyle razy w Poznaniu byłam, a tam nie

1 polubienie

Smart Kids Planet mam na liście ale tu mam blisko :wink: Ja mam Wrocławskie afrykanarium jeszcze i w Zatorze Energylandie. W przyszłości na pewno Disneyland we Francji. Twoją ma 5 lat to już można z nią poszaleć na takich atrakcjach. Ja mam jeszcze świat w budowie. Pewnie nim mały urośnie to jeszcze trochę takich obiektów powstanie :wink:

1 polubienie

O to fakt bylam w ciazy w starym zoo , to teraz musze jechac do nowego :grin: mega chce oceanarium z mala odwiedzic bo podobno dziecia sie podoba

2 polubienia

Mi się marzy odwiedzić Poznań ale jakby nie patrzeć nie po drodze mi.
Poznań i Szczecin to są takie moje dwie destynacje ale troszkę za daleko na razie zwłaszcza z takimi małymi brzdącami

@Mamuska357 moje marzenie To pojechać z dziewczynkami do Disneylandu i mam nadzieję że jest realizuje jeszcze nie wiem kiedy ale na pewno zrealizuję :wink:. Wiesz czekaliśmy aż otworzą tęczęść z krainą lodu

1 polubienie

O tak my też polujemy na Łódź :stuck_out_tongue: może w wakacje się uda mały będzie miał pół roku a córka 2 xd

1 polubienie

Ja byłam kiedyś w Disneylandzie w Los Angeles i to było moje marzenie z dzieciństwa …. Oczywiście jako osoba dorosła to trochę inaczej już na to patrzyłam ale malucha na pewno zabiorę jak będzie starszy :star_struck:

3 polubienia