Rodzina Clarke i ich rodzina

O jeeej , tez bym chciala . Nawet jako osoba dorosla to dalej moje marzenie :sweat_smile:

1 polubienie

Jej moje tak samo , wgl marzy mi się zabrać tam swoje dzieci

Ja byłam i w Paryżu ale to było bardzo dawno i byłam na Florydzie. Ale wiesz to jest całkowicie inaczej jak jedziesz z dzieciakami widzisz te postacie. Jak jedziesz jako dorosły to jest spoko ale tutaj cała magia to jest patrzenie na dzieciaki. A przede wszystkim bardzo chcemy poznać Elsę.

@asiam1 Ja byłam w zoo we Wrocławiu i bardzo mi się podobało, bardzo fajne było także ZOO w Łodzi a teraz podobno otworzyli jeszcze tam dodatkowo małpi gaj czy coś I jeszcze jest fajniej. Czekam aż ta ulewaja przestanie tak ulewać to chętnie bym gdzieś pojechała.

A slyszalyscie o zoo łączna ? Tam jest podobno swiat lemurow i one tak sobie lataja luzem :heart_eyes: tez mnie tam kreci zeby jechac z mała , ale jak bedzie odrobine starsza

Słyszałam ale nie miałam okazji pojechać. Jak już byłam we Wrocławiu to non stop wyświetlała mi się jako proponowana rolka :rofl::rofl::rofl:

O Woow , ale super przeżycie :heart_eyes: zazdroszczę

1 polubienie

No wiadomo że z dzieckiem to inny wymiar ……:wink: wtedy nie miałam i pojechałam zwiedzać i zaliczyłam trochę tych wesołych miasteczek ….

@Magdallenka0897 to prawda jest to przeżycie

Ale przynajmniej wspomnienia pozostaną.

Chociaż mówiąc z własnego doświadczenia to czasami jak tam myślę o swoich doświadczeniach i wspomnieniach to czuję się jakby dotyczyło kompletnie innej osoby :rofl:

Ja też mam od zawsze takie marzenie heheh

My byliśmy w Poznaniu, Łodzi, Opolu, Chorzowie, Ostrawie i Wiedniu :world_map: Dla nas nr 1 to Opole, choć kawałek drogi od domu :yum:

2 polubienia

A to o Opolu nie słyszałam xd

Mega przyjemne, bardzo fajnie zagospodarowane - a karmienie goryli to top! :gorilla::orangutan:

1 polubienie

To ja byłam we Wrocławiu, Krakowie , Warszawie i Gdańsku w Zoo a za granicą to w Wiedniu i Ostrawie

2 polubienia

To ja mam wszędzie daleko do tych miejsc :see_no_evil:

Opole mi się podobało muzeum muzyki polskiej

Jak w Zatorze to park dinozaurów odwiedziliśmy w tym roku z córką, a do Energylandii nie udało mi się samej wybrać jeszcze przed dziećmi bo mój mąż nie lubi takich atrakcji… a mamy tam 20min :see_no_evil: w Disneylandzie byłam w Paryżu ale w sumie to więcej oprócz rollercoasterów, zamku Disneya i pokazu fajerwerek na koniec dnia nie pamiętam.
Zoo we Wrocławiu uwielbiam, byłam jeszcze w Krakowie i Chorzowie. Chcę wybrać się do Ostrawy, ale szwagierka mówiła że w Opolu jest dużo lepsze.
A moim marzeniem jest park Harrego Pottera :face_holding_back_tears:

Oooo Park Dinosaurów też jest super…. To też warto zobaczyć z dzieckiem. Ja z Disneylandu to najwięcej pamiętam kolejek do atrakcji bo do każdej się stało od 30-60min i w ten sposób w ciągu jednego dnia nie dało się za dużo ich oblecieć :smiling_face: Ale widziałem pochód postaci z bajek

1 polubienie

Tasak te kolejki :face_with_peeking_eye: wtedy jak byłam w Paryżu to jeszcze zaliczyłam park Aeterixa i tam do jednej czekałam 1.5h… nawet nie wiem jak w Energylandii to wygląda. Ale ciągle to rozbudowują i jest nawet Aqua park . Nie wiem czy na jeden dzień zdąży się wszystko obejść. W ogóle jak patrzyłam na ceny biletów tam to szok. Jak się otworzyli to był za stówkę bilet

Ja byłam w energylandi kilka lat temu pamiętam jak stałam w kolejce po godzinie do jakiejś atrakcji. Masakra jeden dzień go za mało nie wiem czy wszystko w dwa dni obskoczysz

Chodzi Ci o te Warner Bros studio pod Londynem?