TerazMamma a w jakim wieku dzieci? Nie szaleją tam za bardzo :)) ?
Ale super mi się też podobają te wózki takie na dwójkę dzieci co nie raz można gdzieś mamę spotkać w sklepie z takim świetna rzecz
Można nimi jeździć normalnie po krawężnikach?
Femka wydaje mi się że tak bo jak inaczej ale.pewnosci nie mam.super to jest nam by się przydało coś takiego
Ale takie wózki rok po roku czy jakie? Bo się pogubiłam :p
są takie wózki rok po rok albo bliźniacze
Dzieci pewnie byłyby zadowolone móc jeździć w takim wózku
Te bliźniacze są u nas często spotykane, rok po roku już mniej :)
No rok po roku to są chyba też gdzie jest gondola i spacerówka nie ? U nas znacznie częściej po prostu bliźniacze są widoczne gdzieś na ulicy
No rok po roku to są chyba też gdzie jest gondola i spacerówka nie ? U nas znacznie częściej po prostu bliźniacze są widoczne gdzieś na ulicy
Paula daj znać co wyszło z tymi rowerami :) bo u nas już drugi dzień słońce (co prawda przez5 godz a potem deszcz, no ale juz wychodzi :)) )
U nas wczoraj lało cały dzień a dziś taka pogoda ciężka że nic tylko spać
Ja miałam taka maskarę w poniedziałek. Zrobiłam co musiałam i w każdej wolnej chwili tylko żeby się położyć i przykryć kocykiem :)
Czasem na olx można używaną kupić w dobrych pieniądzach i taki wózek i przyczepkę do roweru, więc warto przejrzeć:D
oj tak na olx często coś można upolować
MamaEm dokładnie, tak samo na tym marketplace na Facebooku też dużo ludzi różne rzeczy wystawia :)
Ja teraz szukam takiej dostawki do wózka dla Laury żeby jakoś ogarnąć spacery w dwójkę
Mama Laury gdyby mi się coś rzuciło w oczy to dam znać :)
Super dzięki wielkie :) ja się totalnie nie znam i nie wiem czy nam się to wgl sprawdzi ale pasuje kupić
A sprawdzałaś jakieś lokalne grupy sprzedażowe lub komisy z rzeczami dla dzieci? Może udałoby się kupić jakieś używane w dobrym stanie i sobie przetestować? :)