Patrzyłam na vinted ale dużo właśnie było lidlowych a ja tego nigdy u nas w lidlu nie widziałam chyba ze wtedy tak uwagi nie zwracalam
Oj ja z Lidla mam kilka sprzętów do domu i jestem zadowolona z ceny do jakości, ale na takie dziecięce ubranka czy gadżety też nie zwracałam do tej pory uwagi :( może inne mamy powiedzą coś na ten temat?
ja właśnie widział tą Lidlową kiedyś , wyglądała całkiem spoko
MamaLaury jak nie kosztuje Bóg wie ile to może warto kupić i sprawdzić czy w ogóle Laura będzie tym "zainteresowana "
U mnie moja mama ma blisko siebie lidla to czasem kupiła jakieś ubranko do córek ;) Głownie jeansy czy sukienki ;) Czasem można trafić na jakieś body :)
Patrycja, a jak z jakością? Spoczko? :) i z nadrukami, zostają na swoim miejscu? :)
Ja rzadko robię zakupy w Lidlu a ubrania to już praktycznie wcale. Jakoś mnie ich jakość nie zachwyca
a ja te ubranka nawet lubię nie są złe
Według mnie te z lidla są całkiem spoko, bodziaki mają przyjemny materiał i są rozciągliwe. Zresztą pajacyki też mają fajny materiał. Gatki są fajne bo są na takiej szerokiej gumce i są wysokie.
A czy tylko mi się wydaje że te rzeczy teraz to takie mega cienkie robią? Dwa razy wyprane i się naciąga albo kurczy
Ja tam dla siebie kiedyś kupiłam koszulkę taką do chodzenia po domu i była spoko, mamie kupiłam dres i też była zadowolona, a np tata chciał koszulki z logiem reprezentacji i napisem Polska , bo to było chyba z okazji mundialu czy czegoś tam, a że mieszkałam w Katowicach to tam lidl na lidlu i duży dostęp do wszystkiego to te koszulki tragedia, szybko się rozciągnęły, napisy zaczęły się jakby "wykruszać". Teściowa znów uwielbia pościele z lidla :)
Ubranka z Lidla jeszcze są w miarę. Dość cienkie ale w sumie nic z nimi się nie dzieje. Trochę się rozciągają jedynie.
Ila a rozciągają się tak, że można je nosić czy raczej już wyglądają niekorzystnie? :)
Ja kiedyś kupiłam.bpdy w Lidlu i takie sobie były po praniu. Mocno rozciagaja się. W drugiej strony łatwo zaklada się takie bodziaki.
Ja 3 lata temu kupowałam w lidlu ubranka i jakoś była super, nie wiem jak teraz..
Zależy jak trafi się. Jak w każdym sklepie ;)
Ja lubię ubranka z lidla, bo właśnie, że one są uciągliwe to miałam wrażenie że rosną razem z dzieckiem:P
Jestem tego samego zdania co koleżanki :)
Femka w punkt - wszędzie tak można trafić :)
tak a mam sporo body z Lidla, a ono własne jest takie ze starcza na kilka miesięcy jeden rozmiar