Ja odkryłam różnice w rozmiarowce, poza tym jakosc spoczko, piore dosc często, bo mam kilka kompletów ktore uzywam non stop i nic sie nie dzieje . firma mrofi i 56 mamy takie w sam raz, rękawki nawet ciut krótkie moim zdaniem, a np 5 10 15 czy smyk ten sam rozmiar i starczy na dłużej, bo widać po rękawkach i szerokości bodow że są ciut większe
Ja kilka sztuk też mam z Lidla i nie narzekam
Ja 51015 dostałam w prezencie i po pierwszym praniu odpadły napki,
a po założeniu jak naciągnęłam to się dziurka w kroku zrobiła:D masakra:D
MamaEm to jestem w szoku, ja mam body kopertowe i polspiochy i superancko :) piorę co drugi dzień i susze w suszarce i nic się nie dzieje
u nas te z 5.10.15 też poodpadały napki, za to te z h&m są super.
ja praktycznie zamawiam jedynie z h&m rzeczy dla dzieci, dużo mamy jeszcze ciuszków z mayoral i pinokio.
U nas też glowjie hm i reserved
Lubię ubranka dla dzieci z pinokio. Kombinezony zimowe są świetne
Odnośnie nie ubran ale ostatnio trafiłam na Facebooku na stronę bajka fajne mają np kolderki i ceny naprawdę przystępne
Widziałam , nigdy nic tam nie zamawiałam ciekawe jak jakosc
Teraz w H&M idzie upolować super ciuszki, szczególnie dla dziewczynek ;)
Zgadzam się . Ja kupiłam sukieneczki dla córki po 8 zł . Dla siebie nawet fajne topy kupiłam na dziale dziewczęcym i dałam 5zl :D
dokladnie hm umie w wyprzedaż 😂😂
Muszę przyznać, że dla dziewczynek jest dużo więcej do wyboru w HM i ja jak tam wchodzę, to czasem kompletnie nic ciekawego dla syna nie widzę. Za to dziewczęce ubranka są przepiękne, jest na czym oko zawiesić.
W hm tak ale niestety tylko i wyłącznie w sklepie a online rzadko kiedy
No wlansie Dla dziewczynek jest tego mnóstwo, a dla chłopaków nie ma w czym wybierać.. ale coś tam upolowalam ;) i nawet trafiły mi się ciuchy hm mama :D
O to super ze coś znalazlas :)
super, że się udało coś upolować :)
Też zauważyłam że dla dziewczynek łatwiej coś upolować w hm . Zawsze poluje na sukienki bo są za grosze . Po 7-15 zł
my tez czsto cos upolujemy w hm