Rowerowa przygoda - czas zacząć

Jak tylko będzie wystarczająco duża to kupimy jej rowerek

ja bym chętnie kupiła sobie rower i fotelik dla synka i pojeździła z nim gdzieś, ale nie mam kasy na rower

są inne wydatki

na takim 3kołowym nie za bardzo u nas chca pedałowac mamy taki z bocznymi kołami an tze 4kółkach ale cos nie idzie Martynce 3.5roku ale najlepszy i polecam w 100% to rower biegowy

u nas jeszcze za wczesnie na rower

Dziadkowie zaszaleli i kupili wnusi rower :slight_smile: tylko czekamy aż troszkę urośnie

chciałabym byśmy realizowali wspólne wycieczki z Malutką

moja ma rowerek i jeździ nim co kilka dni

Można poprosić chrzestnych i dziadków aby kupili rowerek, zamiast kolejnych zabawek które idą w kąt. My jako chrzestni zostaliśmy o to poproszeni i podobno bardzo się podoba i jest wykorzystywany.

u nas rowerek na porzadku dziennym

nasza coreczka jest jeszcze za mala ale na pewnoz aopatrzymy sie w pierwszy rowerek trojkolowy.

za rok zaopatrzymy sie w siodełko na rower dla dziecka i będziemy jeździć na wycieczki rowerowe bo teaz nie mamy za bardzo jak

za wczesnie jak na myslenie o rowerku:) ale w przyszloscsi napewno zakupie synkowi

syn urodził sie na jesieni teraz skończy 2 latka i na urodziny nie opłaca nam sie kupowac rowerka wiec zrobimy to na wiosnę. Bedzie miał wtedy 2,5 roku więc taki z 4 pedałami będzie akurat :slight_smile: Dodatkowo teraz jest za mały, ma raptem 90cm i nie dosięgnie do pedałów.

starsza córka ma biegowy rowerek śmiga na nim

synek ma rowerek biegowy ale ma za krotkie nozki jeszcze

Jak przyjdzie pora to synkowi też zakupimy ten rowerek biegowy. Pewnie i u nas się sprawdzi.

rowerek to super sprawa. juz nie moge się doczekać kiedy małemu kupimy

julka lubi buszowac w trawie

Moja córcia ma taki trzykołowy z prowadnicą dla mnie bo na inny jeszcze jest za mała .Bardzo go lubi