U nas króluja tradycynne rowery, Paweł zasuwa bez dodatkowych kół, tomek jeszcze trochę się boi, no i trzeba większy rower mu kupić.
u nas mała jeszcze nie dosiega do pedałów
Mój syn niedawno nauczył sie jezdzic na rowerze i na hulajnodze ![]()
ja jakos na mode nie patrzę, mamy tradycyjny i jest fajny, chłopacy lubią , szybko nauczyli sie jeździć.
nie modne tylko ucza rownowagi
dokladnie taki rowerek przydatna sprawa uczy rownowagi i poprawia sprawnosc fizyczna maluszka:) no i oczywisscie swietna zabawa
Jak czasem obserwuję to takie maluszki już świetnie sobie radzą na rowerkach. Uroczy widok.
pierwszy bedzie fotelik rowerowy:) a potem rowerek
Oj u nas na pewno będą wycieczki rowerowe ![]()
w przyszle wakacje na pewno kupimy corce rowerek pchacz
ciekawa jestem od kiedy uczy sie dziecko jazdy na rowerze takim zwyklym na pedalka ale z dodatkowymi kolkami?
to zależy jak sobie dziecko radzi, moi znajomi uczyli już takiego 2,5 letniego synka
ewella to już zależy od dziecka jak sobie radzi, niektóre dzieci szybko łapią i umieją a niektóre mają trochę gorzej… Ale myślę że w większości rodziców jak chce to uczy już od 3 lat ![]()
my mamy rowerek biegowy tylko ma jeszcze trzy kółka i synek bardzo go lubi
na rowerek to puki co u nas za wcześnie ale na nastepny rok będzie trzeba już kupić
zresztą ja bym chciała kupić krzesełko by małego samej móc wozić na rowerze ![]()
U nas jeszcze troche za wczesnie dopiero w przyszłym roku wiosna zaczniemy przygode z rowerkiem
w ciąży bardzo brakuje mi jazdy na rowerze
Mnie też brakuje jazdy na rowerze
w przyszłym roku nadrobię z bobasem z tyłu ![]()
nasza dwulatka jeszcze nie dosiega nogami do pedałów
ma mamy narazie trójkołowca i się sprawdza