Rowerowa przygoda - czas zacząć

u nas tylko taki grający samochodzik jak na razie

dla malucha ten rowerek biegowy to świetna sprawa,

u nas na zwykłym rowerku wczoraj jezdziła pierwszy raz co prawda pchało sie ja bo do pedał nawet nie siega ale zawsze cos

my w tym roku mamy pierwszą wycieczkę rowerową za sobą, mojemu dziecku na szczęście spodobało się jeżdżenie w foteliku

my pierwszy rowerek kupimy raczej dopiero na wiosne :))

dopiero tutaj dowiedziałam się o rowerku biegowym, prawdę mówiąc nie bardzo rozumiem o co chodzi w takim rowerku, jak dziecko się rozpędza, gdzie trzyma nogi, to taka nie jazda ale chodzenie, odpychanie?

mojej córce rowerki biegowe sie nie podobaja . Nie chce na nich w ogóle siedzieć za to rwie sie do hulajnogi.

Dla młodszego kupimy rowerek biegowy. Starszy miał z bocznymi kółkai i badzo bał się bez nich jeździć. Tydzień temu zaczął podóże na dwóch kółkach :slight_smile:

na rowerku dzieci uwielbiają jeździć

my robiliśmy dłuższe wycieczki z córką w foteliku rowerowym, widzę też coraz częściej przyczepiany do roweru taki specjalny zamykany “wózek”

no ja również z córką jeżdże gdy tylko mogę na wycieczki rowerowe. Bierzemy mój rower z fotelikiem i do przodu .

u nas zamalutka na rowerek ale potem na pewno bedziemy jezdzic

u nas tez narazie za mała na rowerek, ale za rok kto wie

u nas jeszcze nie czas na rowerek ale bardzo podobaja mi sie te przyczepki

u nas na pewno za rok :wink: ale będzie frajdy…

my na razie korzystamy z rowerka pchacza :slight_smile:

ponoć najlepiej zacząć od tego biegowego rowerka

my mamy rowerek 3-kołowy bo córka jeszcze jest za mała na normalny. Więc jeżdzimy sobie takim

u nas rowerek biegowy też jest obecnie hitem i uważam że jest to jedna z lepszych zabawek

my mamy taki co rośnie razem z dzieckiem :slight_smile: Majusia uwielbia jeździć na nim