Marta tak przy dwójce to się napracujesz. Ja to mam różnice wieku to jest lżej wszystko ogarnąć i szło na spokojnie wszystko. Ty od razu na głęboką wodę zostalas rzucona. Więc daj sobie czas na spokojnie ze wszystkim.
Waga to nie wyznacznik może ktoś ważyć 100 kg A wyglądać na chuda osobę A postawi się koło niej osobę co waży powiedzmy 65 kg A wygląda na grubsza A to wszystko za sprawą tego czy ta waga jest spowodowana nagromadzinym tłuszczem czy mamy mięśnie po prostu tkanka tluszczowa zajmuje dużo więcej miejsca jest bardzo rozlazla A tkanka miesniowa zajmuje mało miejsca A waży tyle samo co ta tluszczowa więc mówię można postawić dwie osoby o tej samej wysokości i wadze A jedna będzie gruba A druga chuda
Ja wprowadziłam sobie teraz regularne posiłki i już waga leci w dół a mimo wszystko czuje się jeszcze gruba . Jak wrócę znowu na ćwiczenia na pewno będzie inaczej zawsze to lepszy komfort . I nie ma co się patrzyć na wagę tylko na sylwetkę
Ja to bym teraz tak chętnie poćwiczyła, bo te ciało co z tego jak chude, to jednak mniej elastyczne. Jak już się wykuruję po porodzie, to na pewno zacznę biegać. Bo to bardzo szybki sport, a bieżnie mam pod oknem.
Racja na gleboka wode mnie rzucilo zycie tym bardziej ze pierwsze dzieci i zawsze trudniej , nie ma się tego doświadczenia i wprawy , ale trzeba to przezyc i będzie lepiej . Ciało widać ze z dnia na dzień robi się inne i już udało mi się sprawdzić ze mam rozejście na 2 palce , mam nadzieje ze w późniejszym czasie uda mi się to zwalczyć ćwiczeniami pod okiem specjalisty
U mnie zadna slownia w grę nie wchodzi tylko co tak dla siebie w domu będę ćwiczyć. Z czasem to też jest różnie jak same wiecie. Szkoda by było wykupić karnet na siłownię tylko po to żeby przepadł. U mnie kiedyś były karnety na ilość wejść ale je zlikwidowali i są miesięczne one już nie przechodzą na kolejny miesiąc tylko przepadają jak się nie wykorzysta.
Mnie siłownia nie kręci za bardzo, szczególnie latem. Może jakbym wykupiła karnet za większą kasę to bym chodziła, jak z pracy miałam za grosze taki co ma się mnóstwo miejsc to i tak nie chodziłam, bo nie czułam, że płacę za to. A był fajny, bo i siłownie i baseny i różne zajęcia, tylko moje lenistwo mi przeszkodziło.
Rena jakbym miała taki karnet to bym korzystała jakby był za grosze codziennie na basenie bym była A tak to nie stać mnie więc rzadko chodzę niestety A lubię
U mnie niestety nie przekładają nawet jak się zadzwoni. Już z góry mają ustalone.
Rena ja to bym na basen chodziła i zabierala całą rodzinę jeszcze. Mąż by z chęcią też z siłowni korzystał. Jak za grosze to bym korzystała jak by mi na to czas pozwolił.
Ja właśnie nie czułam, że płacę to nawet jak z 2 razy na miesiąc przeszłam się na siłownię to już czułam, że i tak nie tracę. Basen był fajny, tylko ja pływać nie umiem, to kilka razy byłam, ale tak chodzić mi się nie chce. Owszem lepiej tak niż za większą kasę, ale może motywację bym miała. Mąż jak mu brałam dla osoby towarzyszącej to więcej chodził niż ja.
Forum dla rodziców - sprawdź dlaczego warto się na nim udzielać
Forum dla rodziców to miejsce, w którym rodzice dzielą się swoim
doświadczeniem. Wejdź na polskie forum rodziców, poszukaj informacji
ważnych dla Ciebie i odpowiadaj na pytania zadawane przez innych. Forum
rodziców to kompendium wiedzy i miejsce, w którym można poplotkować.
Znajdziesz to radu związane z ciążą i porodem oraz wychowaniem,
pielęgnacją i dietą. Jesteś rodzicem malucha? Forum rodziców to miejsce
dla Ciebie. Na Forum dla rodziców w zakładce małe dziecko znajdziesz cenne
informację i wskazówki. To miejsce, w którym możesz publikować i dzielić
się wiedzą oraz zadawać pytania i korzystać z umieszczonych wcześniej
porad innych rodziców. Forum dla rodziców Canpol babies to bezpieczna
strefa, w której każde opublikowane pytanie dotyczące rodzicielstwa jest
na miejscu.
Forum dla mam - dlaczego warto dołączyć do społeczności mam Canpol babies
i wymieniać się poradami
Forum dla mam to miejsce, gdzie możesz porozmawiać z innymi mamami na
tematy związane z macierzyństwem. Rejestrując się na forum dla mam, możesz
uczestniczyć w rozmowach i dyskusjach, zadawać pytania bardziej
doświadczonym mamom i samej radzić bazując na własnej wiedzy. Fora dla mam
to miejsca, gdzie spotykają się również kobiety, które planują ciąże.
Forum dla przyszłych mam, skupia kobiety, które same nie mają
doświadczenia, ale chcą się dowiedzieć jak najwięcej na temat
rodzicielstwa. Dzięki obecności na forum dla przyszłych mam zdobywają
wiadomości z pierwszej ręki od kobiet, które same właśnie zaszły w ciąże
lub urodziły. Na Forum mam Canpol babies możesz wybrać interesująca Cię
kategorię, śledzić konwersację, włączyć się do rozmowy w każdym momencie i
zadawać pytania na ważne dla Ciebie tematy. Spodziewasz się dziecka,
odwiedź kategorię ciąża i poród, karmisz piersią, wyszukaj interesująca
Cię sekcje. Forum mam to miejsce dla rodziców maluchów i starszych dzieci,
którzy szukają rad na temat pielęgnacji, rozwoju i wychowania, chcą
podzielić się sprawdzonymi przepisami lub metodami na wprowadzenie nowości
do menu dziecka, pisząc w zakładce dieta lub po prostu porozmawiać
odwiedzając strefę ploteczki. Rodzicielstwo to temat, który Cię
interesuje? Fora dla mam skupiają osoby o podobnych zainteresowaniach.
Zajrzyj do nas, zdobywaj informację i wymieniaj się poglądami. Na Forum
dla mam możesz dzielić się wiedzą i wygrywać nagrody. Najbardziej aktywne
i pomocne mamy mają szansę na udział w comiesięcznych testach produktów
Canpol babies.