Pomysł fajny ale wątpię czy można.
Dzień dobry, konsultujemy ten pomysł na wątek. Odezwiemy się niebawem ![]()
Ile ma bobas ? Ja mam tą poduszkę do karmienia ale mam wrażenie że coś źle robię - muszę trzymać cały czas 6 tygodniowego niemowlaka, a o tak mam wrażenie że nie pa prostej lini - głowa bark biodro
Na zdjęciu miał 3.5 tygodnia. Może jest cięższy od mojego i się wygina ta poduszka? Na pewno trzeba mieć pod nią podłożone nogi, jak parę razy siadłam po turecku to też miałam wrażenie że się zapadła. Ale jak siedzę na kanapie albo chociaż jedną nogą wyciągnięta to nie ma tego problemu
@SylwiaMK i @daga1271 kazda jedna podusia Wam sie zapadnie czy to bedzie po turecku czy z rozwartymi nogami bo jest dziura pod nia ![]()
Ja karmiłam tak że siedziałam i miałam nogi na ziemi a poucha na kolanach, a jak leżałam to na brzuchu poducha i nic mi sie nie zapadalo ![]()
Dostałam odpowiedź ![]()
Forum służy wymianie doświadczeń oraz dyskusji , co za tym idzie nie można zakładać wątków sprzedażowych ![]()
Tak myślałam że nie będzie mozna , dobrze wiedzieć na czym stoimy ![]()
No tak tak, bo jednak sama w sobie jest mocno sztywna ta poduszka, ale nie ma co przesadzać z wymaganiami, że bez podparcia ma być super ![]()