To tak i ten zapach też nie zachęca ![]()
![]()
![]()
u nas deserki to dzieciaki jedzą, ale żeby obiadki.,… e tam
Mój mały chętnie jadał wszystko
ale chętnie jadał słoiczki czy domowe obiady?
I słoiczki póki nie poznał słodkiego smaku i obiadki nie maiłam z nim jakiegoś problemu większego
Krzesełko antilop bo super się czyści, do tego okleina na nóżki z allegro i podnóżek, i wygląda pięknie
a tanim kosztem. Śliniaki do RD też mogą być z ikea takie z kieszonka, pierwsze łyżeczki polecam z rossmana
No właśnie narazie padło na krzesełko Ikea, jak będzie większy to pomyślimy nad jakimś fajnym drewnianym regulowanym.
A nie macie problemu z tymi nogami szeroko rozstawionymi? My przez moment mieliśmy Kinderkraft i miał też takie nogi, mamy małą kuchnię, to nogi całe poobijane z mężem mieliśmy ![]()
A ja polecam te zwykle z ikea jeżeli juz sam siedzi stabilnie. Jeżeli nie to jeszcze bym poczekała z rozszerzeniem. Krzeselko ma byc krzeselkiem a nie bujaczkiem i leżaczkiem. Takie 3w1 są nie dobre. Co do łyżeczek itp mam caly zestaw z canpol. My zaczeliśmy rozszerzenia w 7 miesiacu bo dopiero wtedy syn usiadł sam.
Ja napiszę tylko tyle jeśli chodzi o krzesełko, niech będzie takie z którego będziesz mogła szybko i sprawnie wyciągnąć dziecko w sytuacji gdy coś poleci nie tam gdzie trzeba. To jest wystarczająco stresująca sytuacja gdy dziecko czymś się zakrztusi, nie dokładaj sobie nerwów ze zbędną ilością pasów, gadżetów lub ze skomplikowanym zapięciem.
O tak! Wiele wiele dobrego słyszałam o tym krzesełku z Ikea! No i ma świetną cenę ![]()
Ostatnio zmieniali kolor i stary można było kupić za jakieś 70 ale nie wiem czy jeszcze są
Myślisz o tym zwykłym białym co mają nieraz w restauracjach z ikei ja też myślałam o tych najzwyklejszym
Właśnie to jest największy minus można się o nie co chwilę potykać
To napewno jest najważniejsze przy wyborze, ja też teraz patrzę aby się dobrze czyściło poprzednie miało za dużo zakamarków
ja myslalam nad tym antilop ale moj zle w nim siedzial i lepiej nam inne pasowało ale szkoda mi bylo 500zl wiec podobne znalazłam na erli za bodajże 170zl i jestem zadowolona, nic złego z nim sie nie dzieje i super sie czysci
My się zdecydowaliśmy na Stokke. Super jest opcja tego lezaczka do niego od 3 miesiąca, zajmuje mało miejsca, dużo można do dziecka dostosować. Ale cena z dodatkami jest straszna. My kupiliśmy krzesełko z baby set i myślałam że tam wszystko będzie w zestawie. A potem okazało się że poduszka czy szelki kosztuje ponad 200 zł. Na początku syn siedział w nim okropnie, i dlatego kupiłam uzywane Kinderkraft na próbę, i w nim miał dużo lepszą pozycję
My też raczej zdecydujemy się na to krzesełko z Ikea, chyba że nam się trafi jakieś w dobrej cenie takie drewniane to wtedy się pomyśli.
Też myślę nad tym , a od jakiego czasu można już sadzac dziecko do tego właśnie z ikei
O i kolor ladny bede pamietac przy rd