Rozszerzanie diety - wyprawka

Tez je lubilam i musy owocowe , obiadki tez jakos ten zapach nie zachecal

Teraz w Ikea widziałam że są też takie podkładki do tych krzeseł.

Musy w słoiczkach są pyszne, ale te obiadki dramat :sweat_smile:
A co do ikea antilop - serio fajne krzeszelko, a na internecie można znaleźć pełno zdjęć jak go “udoskonalić” żeby bardziej cieszył oko i był funkcjonalny :wink:

Super na pewno tez jest wygodniejszy taki

Ta poduszka do tego krzesełka z Ikei jest super. Bo ona jest dmuchana i można dopasowywać jak się chce do dziecka.

Super! Właśnie dodatkowy podnóżek jest bardzo ważny przy tym krzesełku

Ooo właśnie o takim prostym myślę tym razem

ja bralam pod uwagę takie az do momentu jak nie sprobowalam by moj siedział. komoletnie nie dla niego.
w rodzinie maja takie i jak raz próbowałam go do obiadu w to dac to szalu dostal

do każdego powinno się sadzac w momencie jak jest gotowe i stabilnie samo zachowuje pozycje
to kwestia jednak bezpieczeństwa chociażby kregoslupa

Dobrze się na rynku jest tyle i można coś wybrać odpowiedniego dla każdego dziecka. My już używany tego Stokke jako krzesła wysokiego i syn fajnie do stołu dostaje

1 polubienie

no ogolnie jest spoko i mi imponowalo ale nie dość ze w czasie przymiarek siedział w nim źle to jeszcze go nie znosi
w antilop marudzil bo mial malo miejsca
wiec najlepiej dobrac pod dziecko. finalnie kestem zadowolona z tego co kupilismy i pozostaje nadzieja by drugiemu podeszlo
z tym krzeslem jest o tyle fajnie ze ma skracane nogi i mogloby służyć jako zwykle krzeselko do stolika

Słoiczki też lubił nie było z tym problemu

Podnóżek jest obowiązkowy do dorobienia latwo :slight_smile:

Jesli chodzi o krzesełko to polecam od Anex (Anex ozy) my mamy kupilusmy juz wcześniej bo to krzeselko ma opcje lezaczka dla mlodszego dziecka interqz korzystamy z tego a jak dzidiza dorosniebzamiwnia się na stojak krzeselko do karmienia a ppzniej dlansyatazaka jest tez taki ppdest z barierka do kuchni (helper). Widzialam takie tez od cybexa fajne ale te od anexa sa w lepszej cenie i tez sa ok.
Jeśli chodzi o Rd to slinoaczki sie orzydadza, natmoiast takie gadzety jak łyżeczki,.miseczki dla mnie zbedne ja korzysram z normalnych domowych. Mam jakis komplet od Canlola i jest ok ale ja sie bez tego obeszlam przy pierwszym dziecku. Bo przy drugom dopoero nas tp czeka.