Rozszerzenie diety po 4 miesiącu a alergia pokarmowa

Darulka dokładnie można zostawić w lodówce na jedną noc i podać na drugi dzień 

Dokladnie taka informacja się znajduje.  U nas już zjada mala miseczkę zupki zblendowanej i deserek na podwieczorek

Dokładnie trzeba przełożyć ilość ile się potrzebuje a resztę schować. Nie karmić ze słoiczka bo na łyżeczce po oblizaniu i włożeniu znow do słoiczka mogą rozwinąć się bakterie

Anulka mi chyba wtym roku wyszła alergia na truskawki . Zawsze jadłam "tonami" bo to mój ulubiony owoc ,a w tym roku wysypka za wysypką 

Może były nawożone za bardzo 

Mazią ja raz kupiłam tylko a tak to swoje to nic takiego u nas sie nie stało ani u mnie ani u córki 

Mojemu mężowi w wieku 30 lat wyszła na ryby na wakacjach tak popuchł ze na pogotowiu wylądował kiedyś jadl a teraz nie moze

To coś musi być z tymi truskawkami. Powiem Ci ze u mnie kiedyś była akcja taka ze sąsiad popryskal u siebie w ogrodzie i doleciało chyba do nas za płot także były wymioty aż 

Można dostać alergii nawet jak jest się dorosłym. Moja menadżerka w wieku ok 50 lat dostała alergii na laktozę 

no w kazdym wieku jest mozliwa alergia, sa tez tzw modne alergie gdzie ludzie sobie krecaja czy to wlasnie na laktoze czy na gluten uczulenie

U znajomej córki wyszła w wieku 3 lat alergia pokarmową skórna wiele produktów ją uczulało.  Miała ścisłą dietę i kontrolowany jadłospis nawet w przedszkolu.

Tak właśnie słyszałam że w każdym wieku można dostać alergii 

Martyna dokładnie można i na starość dostać 

Prawdą prawdę, czyli tak na może to jeszcze spotkać każda z nas 

Na starość tym bardziej 

Sama jestem przykładem w tym roku wysypka swędząca po truskawkach, zawsze jadłam" tonami" 

Czasem się zdarza, ważne że odkryłaś co jest przyczyną 

Tak najważniejsze że wiesz na co ;))

Dokładnie, może organizm się osłabił

Alergie można dostać w każdym wieku A co do rozszerzenia diety to są podzielone zdania sama chyba musisz zdecydować