Hej dziewczyny ![]()
Za niedługo zaczynamy rozszerzanie diety. Zastanawiam się czy nie zrobić sobie jakiegoś większego zamówienia online z mięsem dla maluszka. Może któraś z was tak robiła i macie jakieś sprawdzone miejsca gdzie można zamówić takie mięsko ![]()
Ja kupowalam na biezaco . Bo balam sie , ze mala mi czyms zwgardzi a ja zostane z zapasem ![]()
W ogole na poczatek rozszerzania diety chcialam gotowac sama , ale malej to nie pasowalo i przeszlam na sloiczki , ktore jej bardziej odpowiadały.
Mi ostatnio mąż kupował cielęcinę na zamówienie w sklepie mięsnym szubryt i zrobiłam porcję po 60g i zamroziłam. Mam też indyka w ten sam sposób zrobionego i zamrożonego i też z szubryta.
Ja uwielbiam mięso z szubryta. Oni mają swoje masarnie i to mięso jest dobrej jakości. Nawet jak szynkę się kupi to wyschnie w lodówce ale nie śmierdzi. Można i nich sobie zamówić co się chce. Ale delikatesy szubryt niestety nie są w całej Polsce
No ja tam wędlin nie kupuje bo lepsze mam na placu i tam robimy zapasy a potem mrożę by były na cały tydzień
Ja raczej będę kupować na bieżąco, ani nawet bym nie miała miejsca gdzie to przechowywać
Ja szczerze mówiąc nie kupowałam nigdy takiego mięska na rozszerzanie diety , u nas weszły słoiczki synek wcina i są naprawdę zroznicowane , córka znowu mięsa nie zje i je tylko w sloiczkach jak jej podam a jak coś ugotuje to wypluwa mięso z obiadu …skubana poczuje odrazu a jak podam jej w sloiczkach danie z mięsem to zje…pewnie dlatego że są tam śladowe ilości tego mięsa ![]()
My zawsze kupujemy na bieżąco , nie mamy miejsca gdzie to przechowywać
My kupujemy większą ilość ale w lokalnym sklepie mięsnym. Mąż jest w okolicy raz w tygodniu, i taki zapas na 2-3 tygodnie robimy
Hej, polecam mięsną paczkę
mam z nimi współpracę - ale fakt, że trwa już ponad rok świadczy o tym, że to mięsko, ba nie tylko mięsko jest top. Nie zawiodłam się ani razu. Wszystko przychodzi zamrożone, dobrze zapakowane z suchym lodem w środku, my od roku jedziemy tylko na tych produktach - kurczak, indyk, schabik, łosoś, a nawet kiełbaski śniadaniowe czy bulion
także polecam bo mnie osobiście to mięsko z marketu brzydziło. tam mają różne fajne mięsa, ale ja raczej stawiam na standardowe bo takich żeberek czy antrykota obawiam się, że nie umiałabym zrobić ![]()
a że mam z nimi współpracę to mam też kod który daje 10% zniżki jakby któraś chciała skorzystać - ULTRARUNNER - ale uprzedzam, że nie reklamuję tego tylko dlatego bo mam z tego korzyści, to jest realnie mięsko które lubię, które u nas gości już kupe czasu i które szczerze polecam
moi teściowie i znajomi też od nich zamawiają ![]()
O super , ja się kiedyś zastanawiałam czy od nich zamówić mięso . A miałaś od nich coś z mięsa wołowego ?
Dobrze że piszesz jak to przyjeżdża zapakowane i nierozmrożone bo miałam o to pytać ![]()
On line nigdy nie zamawiałam mięsa , bałabym się że będzie rozmrożone a potem boleści brzucha ![]()
Ja kupuję w lokalnym sklepie,panie na mięsie mnie znają i zawsze dadzą tę świeższą dostawę ![]()
Ja muszę kupować na bieżąco , bo mam tak małą zamrażalkę że mało co się tam mieści
kotzystasz z tych gotowych paczek cxy raczej składasz sama?
fajnie wizualnie maja porobione zdjęcia produktow
To mój pluje słoiczkami od jakiegoś czasu. Je tylko normalne posiłki tylko nie daje soli. Wczoraj otworzyłam pomidorową gerber to pluł ryżem
@Wesola95 ale to tak się naszywa „mięsna paka”?
Ja nie mam jakieś specjalnej zamrażarki ale jakieś wędliny, pyzy, mleko dla małego czy parówki mrożę. Co 3 miesiące też mam od teściowej świeżo bite kury to też mrożę
Tu moje ostatnie zamówienie:
Wpadły burgery wołowe, ale to mój mąż jest fanem, ja z mięsa to głównie kurczak, czasem indyk
@MamaSloneczka taak, to jest o tyle fajne, że zamawiam na konkretny dzień, kurier przyjeżdża w nocy i rano wstaje paczka czeka pod drzwiami (można zamówić normalnym kurierem który przyjeżdża w dzień) zamrożone wszystko na kamień więc tylko przerzucam do zamrażalki
@MamusiaNM sama kompletuje paczkę i wybieram co tam na dany miesiąc nam się przyda ![]()
@Mamuska357 miesnapaczka.pl ![]()
Eeeee to super sprawa. A mówisz że dobre mięsko w smaku? Chyba się rozeznam. A jak długo można trzymać w zamrażarce? Oni to mięso długo wcześniej trzymają zamrożone?
fajne zamowienie
ogolnie ceny mam wrażenie ze wieksze niz w sklepie ale może lepsza jakosc a napewno na współpracy korzystniej
moze kiedys cos sprobuje
poki co zazwyczaj kupowałam w frac i trafialam na swieze
Cena moim zdaniem nie taka istotna jak mięso jest dobre i dobrej jakości …. Bo teraz bardzo oszukują z tym
Nawet rok czasu, ja nie zamawiam też paczek co miesiąc bo nie zawsze to przejadamy, ale tak raz na dwa trzy miesiące ![]()
@MamusiaNM oj tak, cena zdecydowanie o wiele wiele większa, ale płacisz za eko, lepszy chów, dostawę do domu ogólnie za lepszą jakość ![]()