Ryż w diecie dziecka

To chyba ok jak nie było problemów :) 

najważniejsze że brzuszek nie boi to tym 

Też bym nie pomyślała by jesć takie surowe, myslę, że to niezbyt dobre, ale może jak się zje trochę to nie zaszkodzi. 

Surowe raczej nie zdrowe 

Najważniejsze że nic nie ma dziecku ale no surowego ja bym na razem nie pozwalała jeść

Raczej też bym nie ryzykowała żeby podawać surowe dziecku.

Może zaszkodzić 

Ja bym się bała podać dziecku surowe a mam koleżankę której syn nie miał roku jeszzcze a jadł suszi więc dziewczyny zależy od podejścia naszego 

ja bym nie dała przecież to jeszcze maleństwo 

Ale niektórzy dają tak samo jak grzyby leśne ja sama się boje czasami jeść takie grzyby a co dopiero dać dziecku 

Ja mojej córce suszu dawalam jak była malutka ale moze 2 latka miała. Ale po obróbce cieplnej 

Ja się boje dawać niektóre rzeczy dziecku bo sama bym się bała ze się mogę zatruć czyms a co dopiero dziecko które ma wrażliwy żołądek 

u mnie córka ma 2 lata i dopiero pieczarkę jadła

To Laura już nie raz pizzę jadła albo coś takiego więc nie jest tak że nie jadła ale śladowe ilości zawsze jak robię dla niej to staram się unikać czegoś czego nie powinna jeść 

Taką domową pizze bez soli z mozzarella czy warzywami to spokojnie można dawać nawet niemowlakowi w czasie rd :) na pewno nie zje tego dużo, raczej poskubie tylko 

a to ja nie robie sama pizzy i tez do 3lat dzicku raczej nie podaje. jednak w takiej gotowej to za dużo przypraw jest

No ja daję taką która sama robię jednak wtedy mam pewność przede wszystkim co się w niej znajduje i jakiej jakości są to dodatki 

Ja tez sama wole robić 

Dla mnie niektóre rzeczy nie mogą być kupne np ludzie kupują gotowe naleśniki z biedronki ja sobie nie wyobrażam nie zrobić ciastka samemu w domu tylko gotowca brać przecież to jest 10 minut roboty 

Ja nie kupuje takich gotowców