Rzucanie się niemowlaka w nocy

naprawdę, a teraz fajne są takie delikatne śpiworki.. tylko ja nie wiem czy to wygodne..?

No własnie ja teraz nie kupiłam dla synka, pod wzgędem bezpieczeństwa na pewno super ale pewnie dla malca ta bo lubią być maluchy zamotane w coś ale większe dziecko to juz pewnie lubi się rozpychać i iestety odkopywać

Myślę że jak dziecko już wstaje to już do tego się nie nadaje 

Ja śpiworka nie miałam bo mój maluch to nawet jak mu kocyk położę to będzie się tak długo rozkopywać aż uwolni nóżki. Do samochodu mamy otulacz to robi to samo (już mu niechodki zakładam żeby mu nóżki nie zmarzły). Jak się urodził to nawet skarpetek nie mogliśmy mu zakładać bo tak go wkurzały. Śpioszki ze stópkami wszystkie poszły w odstawkę. 

Laura chyba nie tylko tobie doskwiera mieszkanie w blokach ;( 

śpiworka do spania też nie miałam.. ale dziś wybraliśmy się na spacer i gruby spiwór do wózka to piękny wynalazek

Własnie do dziś się zastanawiałam jak mogłam przy 1 dziecku nie kupić takiego spiworka.. motałam w dwa koce ile razy się wplątały między koła..... Teraz kupuje od razu tylko waham się jaka długość 

Właśnie ja też trochę żałuję, o może jakby o małego się przyzwyczaiła w takim czymś spać to nie byłoby problemów 

My spiworka używamy od samego początku, najpierw był taki gdzie można było rączki schować do środka i dziecko było otulone, nie drapało się w nocy i nie wybudzało przez machanie rączkami. Teraz mamy spiworek zimowy taki trochę grubszy, a na wiosnę czy lato są też cieńsze. Ogólnie dla dziecka, które już chodzi też są takie spiworki z nogawkami :) 

świetne są takie otulacze też, wiązane na supełek.

Ale otulacz to tylko na maluszka. Szkoda tylko ze drogawe te spiworki bo to chyb w ciagu 1.5 roku ze 3 rozmiarówki trzeba odhaczyć?

Mi się kiedyś udało kupić taki śpiworek w sinsey na promocji za 8 zł ale to rozmiar 74 więc jeszcze trochę musimy poczekać na niego

W sinsay są dość tanie te śpiworki bo chyba nawet po 20 zł bez promocji. U nas się niestety nie sprawdza a mam chyba ze 4 od koleżanki. 

Ale ciepły śpiworek do wózka to dobra sprawa. Ja miałam od razu w komplecie z wózkiem. 

Ja jeszcze nie testowałam tego z sinsey więc ciężko coś więcej o nim powiedzieć, ma ładny wzór i wydaje się że jest cieplutki

Roznet 74 to nie tak duży zawsze lepiej wiekszy niż za mały a dzieciaczki tak szybko rosna zeby tylko w pore go wyjąć;)

Ja mam wszystko poukładane rozmiarami 

ja polecam spiworek, nie martwię się czy dziecko się odkryje, czy przykryje twarz kocykiem.

Skoro te z Sinsay takie tanie to az kupie napróbę w styczniu bynajmniej na te pierwsze 3 miesiace

Tez widzialam właśnie w stronie ze maja a czasami są jeszcze na przecenach;)

Dziś wyjęłam ten spiworek z sinsey i będziemy testować :) jeszcze trochę duży jest ale bardzo cieplutki