Seriale co oglądacie ;)

Zazdroszcze przetrwania przez te zmiany obsady :astonished: ale odmowic im tego nie mozna , bo meega sie to ogadalo . W ogole gdaies kiedys czytalam , ze wszytskie przypadki medyczne sa prawdziwe

Na primie jest dostępny można obejrzeć . My pewnie obejrzymy na weekend jak się da bo z dzieciakami to armagedon dziś mieliśmy rocznicę a mąż do pracy na noc i nasze świętowanie razem było takie że zjedliśmy razem obiad i wypiliśmy kawę :see_no_evil::rofl: ale za to w sobotę wyszliśmy na randkę sami bez dzieci :sweat_smile: z okazji rocznicy​:smile::smile:

2 polubienia

Mi podoba się też Good Doctor , bardzo fajny serial o młodym autystycznym lekarzu. Wiadomo ma swój świat , ale w swoim zawodzie jest wybitny.

@asiam1 O tak chirurdzy to mój ukochany serial ale do śmierci Dereka, dalej nie dałam rady już oglądać :see_no_evil: i drugi który kocham to kochane kłopoty. Mogłabym te seriale oglądać non stop :grin:

@MojeM1 też lubiłam ten serial ale jak w 4 czy 5 sezonie nagle te jego życie stało się takie normalne to też jakoś nie mogłam przebrnąć już

To też prawda , w sumie liczyłam właśnie na taką „inność”. No ale z drugiej strony mam nadzieję , że mój syn też kiedyś będzie miał takie życie. Może nie do końca będzie lekarzem :wink: ale wiesz , że po prostu będzie miał normalną , pracę , rodzinę. Może potrzebowałam takiego serialu żeby uwierzyć , że ludzie autystyczni mogą normalnie żyć . Mimo tego wszystkiego

1 polubienie

:heart: życzę żeby tak było!

1 polubienie

@Kasiunia1034 nocny agent też obejrzałam i bardzo mi się podobał.

Dokladnie , ale powiem Ci , ze jak ogladalam ten serial od poczatku po raz drugi , to Derek jest meeeega tokstyczny :see_no_evil: i irytujacy . Zobaczylam to dopiero za drugim podejsciem . Pozniej favebook postanowil mi zaspoilerowac , ze i Meredith odejdzie :roll_eyes: wiec bez Christiny , Mer , Lexy i Marka to juz slabe dla mnie sie zrobilo :face_with_peeking_eye:

No ja poleciałam całych chirurgów na l4 od września i skończyłam w 38 tygodniu mówię mogę rodzić :sweat_smile::rofl: też myślałam że przez śmierć dereka będzie ciężko przejść ale polubiłam kolejnych aktorów i jakoś poleciało. Teraz jest jeszcze najnowszy sezon ale nigdzie nie ma dostępnego :sweat_smile: wcześniej miałam też fazę na turecki serial zapukaj do moich drzwi no genialne. Ale ja to lubię sinusoidę emocji a to jak brazyliady czasami :sweat_smile::rofl: ale za to nigdy niewidomo czego się spodziewać.

Teraz chwilowo mam zastój bo chyba obejrzałam już wszytko wszędzie :woman_shrugging:t3: medyczne widziałam wszystkie na pewno :sweat_smile: i tak szukam ale nic nie ma. Zaraz się pojawia nowe sezony prawnika z linkolna i nocnego agenta ale mogę już być z młodym to nie wiem jak z oglądaniem będzie :exploding_head::rofl:

1 polubienie

Dziękuję :heart: próbujemy go przygotować na życie , ale zobaczymy co nam się uda :slight_smile:

A oglądałaś the pit na HBO ? Teraz drugi sezon jest ale nowe odcinki niestety są co tydzień. Mi się super oglądało the pit jednym ciągiem bo po tygodniu człowiek zdąży zapomnieć co się działo

Wow wyjście bez dzieci marzenie :heart: mam nadzieję, że nam się we Walentynki uda, bo ostatnie miesiące dają nam w kość. Jestesmy zmęczeni i fochamy się o byle co.

1 polubienie

Oj życzę wam abyście mogli odetchnąć ,wiem co to znaczy chociaż ja ostatnio też się denerwowałam na wszystko bo nie dość że dzieciaki dawały w kość, marudne to jeszcze sama ogarniałam jak mąż w pracy i dodatkowo infekcja intymna mnie dopadła i męczyło mnie to strasznie chyba bardziej niż marudzenie dzieciaków :smile: i do tego doszedł okres. Nie powiem jednego dnia i mężowi się oberwało :rofl:

1 polubienie

Boże to Derek umarł? Dlaczego? To ja aż tak daleko nie dotarlam, na szczęście :pensive:

Tu będzie spojler :face_with_peeking_eye::face_with_peeking_eye:

Podsumowanie

Przez niekompetencję lekarzy. Trafił po wypadku do szpitala i nie zrobili mu badań głowy. Śmierć mózgu jakoś w 14 sezonie

The pitt właśnie chyba nie oglądałam a dużo się o nim mówi ostatnio ale że nie oglądałam nic na HBO od kilku miesięcy to właśnie od stycznia zrezygnowałam i nie mam jak oglądać :face_with_peeking_eye::woman_facepalming:t3: złośliwość rzeczy martwych chyba

O nieeee zepsulam ci teraz :confused:
Ale tak jak wspomniała wyżej asiam1 większość już umarła z tej pierwszej obsady, ewentualnie wyjechali gdzieś wiec trzeba się nastawić oglądając dalej że ulubieni aktorzy moga nie przetrwać :frowning:

@asiam1 zgadzam się że często się widzi inaczej później te sówkę ulubione seriale i postaci. Czy on był aż taki toxic to nie zauważyłam, choć w końcówce był taki mega średnio, że aż go nie żal jak umarł.
Za to ostatnio oglądałam zbuntowanego anioła bo gdzieś mi w tv się pokazało że leci i OMG jakie tam to było wszystko dziwne i toksyczne w relacjach. :scream::scream::scream: A my z psiapsi w podstawówce tak się jaralysmy tym

O bosz, to chyba musiał wkurzyć scenarzystów, żeby neurochirurg umarł z powodu śmierci mózgu.
@Mama.Wiki nie dotarłabym sama do tego sezonu. A nie chciałabym też tego widzieć, ja nie lubię jak bohaterowie seriali umierają.

Obejrzyj jeszvze raz :rofl: toksyk na maxaaaa :rofl: ja jako nastolatka jaralam sie pamietnikami wampirow . Jeszvze jakis czasem temu nie bylo ich na polkich platformach , ale na niemieckich tak , kolezanka z Niemiec pozyczyla mi konto i zaczelam ogladac po niemiecku … jakie bylo moje zdziwienie jak zobaczylam teraz te denne efekty specjalnie :see_no_evil: no inaczej to zapamietalam :rofl: jak weszlo na polskie to juz nawet nie zaczynalam :laughing:

1 polubienie

@daga1271 no chyba ta, chociaż tam co chwilę ktoś umiera ale no umówmy się właśnie kręcą 22 sezon - znaczy wypuszczają tydzień po tygodniu tylko nie w PL :sweat_smile::flushed:

@asiam1 ja pamiętniki oglądałam chyba z 3 razy :sweat_smile: i wszystkie seriale w koło tego The originals było bardzie dla dojrzalszych odbiorców a potem bylo jeszcze o hope mikelson córce Klausa ale tam już były takie jazdy i postaci że jak wjechały syreny i nektomanta to było trochę za grubo :sweat_smile::rofl:

Ja ostatnio ogladalam wlasnie dziedzictwo z nekromanta :rofl: zeby cos brzdakalo w tle , na odmozdzenie :sweat_smile:
Ale do pamietnikow nie wroce juz :see_no_evil: ta mgla rozwalila mmie na lopatki, a potrzebuje czekajac na rod smoka i odcinki rycerza siedmiu krolestw cos wlasnie w tym stylu :see_no_evil:
@Kasiunia1034 to taka wspolczesna moda na sukces jak juz 22 sezon :rofl: