Trochę tak ale właśnie dlatego w to weszłam żeby mieć takiego ślimaka ![]()
No to w dziedzictwie tych postaci tam nawrzucali że ja już potem się zastanawiałam co jeszcze można wymyślić ![]()
Trochę tak ale właśnie dlatego w to weszłam żeby mieć takiego ślimaka ![]()
No to w dziedzictwie tych postaci tam nawrzucali że ja już potem się zastanawiałam co jeszcze można wymyślić ![]()
Pamiętniki wampirów oglądałam chyba z 4 razy i jakoś nigdy nie dobrnęłam do końca, a nie wiem czemu ![]()
bardzo lubiłam ten serial, ale skończyłam na momencie kiedy Bonnie już jest ta kotwica pomiędzy dwoma światami, później był Kai i te bliźniaki, i już więcej nie pamiętam, więc jakoś z 2/3 sezony musiałabym do końca obejrzeć ![]()
Ja tez za młodego nie dotrwalam do konca
i tez skonczylam w podobnym momencie .
Ogolnie co do takich niedokonczonych to ogladalam jeszvze Riverdale i na poczatku byl fajny i nagle DRAMAT ![]()
porzucilam i juz nigdy nie zamierzam wracac .
@Kasiunia1034 mi brakuje czekania na gre o tron . Pamietam te wyczekiwanie nowego sezonu i walkowanie w kolko od nowa
jak nie ogladalas to polecam
Kai był straszny. Mi się udało dobrnąć do końca ale dopiero za któryś razem. Te początkowe sezony zdecydowanie lepsze były niż końcówka.
Wy też tak macie, że na ogół te finałowe sezony/odcinki Wam się nie podobają? Mam wrażenie, że zazwyczaj to one są tak na siłę kończone i wiele spraw jest splycanych, byle je tylko zamknąć.
No bo jak coś sie o ciągnie to ciężko im chyba wymyślać historie a już jak bohaterowie znikają bo nie chcą 347 lat grać w tym samym serialu to widzowi się psuje odbiór często.
No właśnie nigdy się nie przekonałam jakoś do gry o tron i tak myślę o niej od jakiegoś czasu czy by nie spróbować znowu.
Z riverdale mam to samo!! ![]()
też tego nie dokończyłam i właśnie o ile pierwsze odcinki były fajne i sezony, tak później już za dużo ![]()
@daga1271 właśnie mi postać Kaia się bardzo podobała. I sam aktor ![]()
ale myślę, że miał trochę za krótką rolę
strasznie go shipowałam z Bonnie ![]()
I tak, ja też mam tak, że pierwsze sezony są super, a już pozniej niekoniecznie
Ja najpierw musialam przerrwac przez 2 pierswsze odcinki , potem ogladalam dla jednego watku , a jak juz sie calkiem wkrecilam to przepadlam
ogladalam tyle razy, ze glowa mala. Jak zaczynalam to byly tylko 4 sezony , ogladalam od 1 do 4 , od 1 do 4 az wyszedl 5 , wtedy od 4 do 5 , i znowu od 1 do 5 , czekajac na 6
o tak juz do zakonczenia serialu , jak sie skonczyl to jeszcze pare razy ogladalam calosc , a teraz tez czasem wracam
i za kazdym razem zauwazam cos nowego .
Wiec polecam ![]()
@Mamamiski oj tak , tam zdecydowanie za duzo chcieli i juz sami nie widzieli w ktora strone maja pchac ten serial ![]()
Co do takich medycznych to oglądałaś polski serial lekarze na start?
Trochę stare i niby nie najwyższych lotów ale mi się całkiem przyjemnie oglądało ![]()
Ja z tych medycznych czasami włączę „Szpital Świętej Anny”
, też nawet fajnie się ogląda ![]()
O tak
ja już czekam na kolejny sezon, wkręciło mnie to ![]()
a ja wielka fanka seriali tureckich…
wykupiłam player bo tam widziałam kilka seriali które co prawda oglądałam, ale lubie wracać do dobrych seriali ![]()
A ja znowu jakiś ich nie lubię oglądać
jakoś nie mogę się do nich przekonać
Właśnie teściowa mi polecała, bo mówiła, że taki przyjemny i chyba się skuszę ![]()
Takich medycznych kiedyś na TVN oglądałam serial też Polski, ale za chiny nie pamiętam nazwy ![]()
Ja też lubię tureckie seriale, kiedyś więcej oglądam, teraz nie mam gdzie ich znaleźć… Na player obejrzałam jeden i nawet mnie wciągnął. Dzisiaj skończyłam na netflixie o krok za daleko też fajny serial. A nareszcie pojawiły się Brigentownowie jak ktoś czekał na nowy sezon ?
Kiedyś lubiłam a teraz już nie mogę ich oglądać xd
Jak tam dziewczyny? Uśpiłyście bąbelki i zasiadłyście do oglądania Bridgertonów? ![]()
A jest już kolejny sezon? ![]()
![]()
![]()
Taaaak od dzisiaj
.
Ja dziś ze skierowaniem do szpitala ale całe szczęście bridgertobowie mnie podratują ![]()
![]()
Chyba nie moge sie dluzej opierać i w koncu zacząć ten serial
bo przeciagam i przekladam to w czasie a chyba to mnie nie ominie . Ale moj bąbelek bawi sie w najlepsze wlasnie ![]()
Skok rozwojowy dolaczyl do czatu ![]()
Forum dla rodziców to miejsce, w którym rodzice dzielą się swoim doświadczeniem. Wejdź na polskie forum rodziców, poszukaj informacji ważnych dla Ciebie i odpowiadaj na pytania zadawane przez innych. Forum rodziców to kompendium wiedzy i miejsce, w którym można poplotkować. Znajdziesz to radu związane z ciążą i porodem oraz wychowaniem, pielęgnacją i dietą. Jesteś rodzicem malucha? Forum rodziców to miejsce dla Ciebie. Na Forum dla rodziców w zakładce małe dziecko znajdziesz cenne informację i wskazówki. To miejsce, w którym możesz publikować i dzielić się wiedzą oraz zadawać pytania i korzystać z umieszczonych wcześniej porad innych rodziców. Forum dla rodziców Canpol babies to bezpieczna strefa, w której każde opublikowane pytanie dotyczące rodzicielstwa jest na miejscu.
Forum dla mam to miejsce, gdzie możesz porozmawiać z innymi mamami na tematy związane z macierzyństwem. Rejestrując się na forum dla mam, możesz uczestniczyć w rozmowach i dyskusjach, zadawać pytania bardziej doświadczonym mamom i samej radzić bazując na własnej wiedzy. Fora dla mam to miejsca, gdzie spotykają się również kobiety, które planują ciąże. Forum dla przyszłych mam, skupia kobiety, które same nie mają doświadczenia, ale chcą się dowiedzieć jak najwięcej na temat rodzicielstwa. Dzięki obecności na forum dla przyszłych mam zdobywają wiadomości z pierwszej ręki od kobiet, które same właśnie zaszły w ciąże lub urodziły. Na Forum mam Canpol babies możesz wybrać interesująca Cię kategorię, śledzić konwersację, włączyć się do rozmowy w każdym momencie i zadawać pytania na ważne dla Ciebie tematy. Spodziewasz się dziecka, odwiedź kategorię ciąża i poród, karmisz piersią, wyszukaj interesująca Cię sekcje. Forum mam to miejsce dla rodziców maluchów i starszych dzieci, którzy szukają rad na temat pielęgnacji, rozwoju i wychowania, chcą podzielić się sprawdzonymi przepisami lub metodami na wprowadzenie nowości do menu dziecka, pisząc w zakładce dieta lub po prostu porozmawiać odwiedzając strefę ploteczki. Rodzicielstwo to temat, który Cię interesuje? Fora dla mam skupiają osoby o podobnych zainteresowaniach. Zajrzyj do nas, zdobywaj informację i wymieniaj się poglądami. Na Forum dla mam możesz dzielić się wiedzą i wygrywać nagrody. Najbardziej aktywne i pomocne mamy mają szansę na udział w comiesięcznych testach produktów Canpol babies.