Jeju, a planowałam iść szybciej spać ![]()
ja mam zaczęte miłość na lodzie więc muszę skończyć najpierw to oglądać
serial na Netflixe taka bajka (jest animowana i gaka realna) o 4 żywiołach i awatar Aang musi opanować 4 żywioły i pokonać władcę ognia ozaia
taka fajna o podróży i przychodach czekam na drugą część serialu ma być ponoć w tym roku jak się nie mylę. daj znać czy ci się spodobało
Oo to nawet nie wiedziałam , że jest coś takiego
dziękuję w takim razie za polecenie ![]()
każdy ma inny gust ale film chappie jest przepiękny warto obejrzeć
Ja czekałam!! Jutro mam urlop także ruszy maraton ![]()
Ja już po dwóch odcinkach, ale z jednego niewiele pamiętam bo pewnie usnęłam w trakcie ![]()
@Magdallenka0897 ja tak samo nie lubię tureckich seriali
nie moje klimaty ![]()
Ja to wam powiem że w ogóle nie lubię seriali. Jakoś jestem nie stała w uczuciach haha. Film siądę obejrzę i wiem wszystko haha jedynie co to obejrzałam Heweliusza odcinkowego i teraz czekam na następny serial Holoubka,cicha noc, o zbrodni która miała miejsce w woj swietokrzyskim. Znam ludzi z tamtąd więc mnie to interesuje. Zbrodnia była w wigilię 40 lat temu. Zabili 3 osoby. Kobietę w ciąży, jej męża i 12 letniego brata a później położyli ciała na drodze i autobusem pełnym ludzi przejechali po nich. Autobus wracał z pasterki. Ciekawa bardzo historia jak się człowiek zagłębi w to. Tam bardzo to wszystko ukrywali a ludzie z autobusu dostawali złoto za milczenie i podpisywali się własną krwią. I wiecie że podobno do dziś nikt nic o tym nie powie
Też czekam na ten serial, bo on świetnie kręci i zawsze obsada u niego jest w punkt
Tak. Zdjęcia już trwają i w tym roku ma być na Netflix podejrzewam że wypuszcza go w święta bo ta zbrodnia była w wigilię
@SylwiaMK o tak mi też się podoba
ogólnie lubię te medyczne xd i na dobre i na złe też xd
W takim razie też czekam na niego z niecierpliwością.
Słyszałam o tej historii, albo słuchałam na jakimś podcascie albo jakiś artykuł czytałam, nie wiedziałam że powstaje serial.
Generalnie niezła historia, że przez tyle lat tak reszta milczy.
Nooo polecam stary już film pod tytułem,zmowa, ale on chyba tylko na YT jest właśnie o tej zbrodni.
A ogladalyscie kiedys Koszmar minionego lata ?
Teraz jest nowy na hbo max ![]()
Lubie poscasty kryminalne, ale nigdy nie trafilam na ta historię. Mam 3 takie , gdzie mega ciekawe opowiadaja . Musze poszukac tej sprawy
A czy ktoś jest team Bridgertonowie jak ja?
szkoda, że tylko 4 odcinki ![]()
Właśnie mi przypomnialyscie a ja wył od lutego netflixa
na szczęście te 4 tylko były więc szybko dalo się obejrzeć i mimo że większość uważa że zakończenie 4 takie bleee jest to mi się mega podobało że takie nie typowe ![]()
czekam na końcówke
Jaaa! Ale na razie zdążyłam obejrzeć tylko 1:hugs: uwielbiam, podoba mi się nawiązanie do Kopciuszka ![]()
Polecasz ? Dalej sie bije ze soba vzy chce to ogladac , ostatnio Twoja polecajka weszla jak zloto
wiec chyba dzis w koncu odpale
No o wlasnie to jest 1 z tych seriali, które się pożera xD ale generalnie ludzie krytykują, że słaby sezon. Ja dopiero 1 odcinek zaczęłam.