Poszukaj bo to bardzo zagmatwane zabójstwo. A później jak będzie serial to będziesz już wiedziała o co a nim chodzi ![]()
![]()
Sluchasz jakis podcastow kryminalnych ? U mnie “Kryminatorium” , “Karolina Anna zagadki kryminalne” i "zlo - zbrodnia lowca ofiara " to takie top , zawsze ciekawie opowiedziane . Chociaz teraz mialam dosc dluga przerwe , ale jak sobie o tym przypomnialam to z checia bym cos posluchala
Ooo muszę posłuchać. Żadko to robię bo nie bardzo mam jak.
Ooo ja lubię takie kryminalne
Ja uwielbiam ! Ale nie miałam jeszcze czasu , żeby obejrzeć , a 4 odcinki są a reszta kiedy będzie ? @asiam1 a co tam z polecenia oglądałaś ? Bo chyba mnie coś ominęło ![]()
Tak! Odpalaj
myślę, że to taki serial że każdy znajdzie w nim coś dla siebie ![]()
Maxton Hall , taki młodzieżowy odmóżdzacz , tylko, ze szybko mi odcinkow zabrakło ![]()
dostepny na amazon prime.
@Wesola95 oki
ide w to w ciemno w takim razie ![]()
Oglądałyście serial Niebo na Hbo ? Włączyłam wczoraj tak zeby cos brzdąkalo do poduszki i zapowiada sie ciekawie
O muszę odpalić go sobie! Po obsadzie a szczególnie po roli Tomasza Kota może być że będzie bardzo dobry!
Ja też czekam na następne odcinki Brigentownow, ale widziałam że nocny agent ma być też kolejna czesc.
@Karcia zaciekawiłaśmnie ta historia , daj znać jak już będzie na netflixie, bo chętnie bym obejrzala.
Jasne dam znać. Ma być w tym roku no ale zobaczymy pewnie będzie pod koniec. Może to być dobry serial oparty na faktach.
Ja lubię słuchać “Pokój Zbrodni” na yt.
Naprawdę wciąga mnie głos tego chłopaka jak opowiada te wszystkie historie.
Ogladnelam na raz te 4 odcinki
znalazłam na canal+ jeszcze Klangor, polski , lubię takie klimaty. Już pierwszy sezon za mną ![]()
U mnie mąż ostatnio włączył serial i zombie:rofl: i tak jak siedzimy razem to z nim oglądam ![]()
nawet zaczynam się wciągać w ten serial:rofl:![]()
O to tak jak z Kryminatorium . Tez mega fajny glos . Zobacze sobie ten pokoj zbrodni
dzieki
Jaaa!! Mam nadzieje, ze wyjdzie wiecej seriali z serii bridgertonow, jak np królowa charlotta. Chętnie obejrzałabym cos o samej Violet lub o Agathcie, jak potoczyły się dokładniej jej losy po stracie męża ![]()
No i bridgertonow udało mi się obejrzeć 2 odcinki wczoraj, niespodziewanym się takiej wersji, ale podobno jest najbardziej zgodna z książkami
26 lutego dopiero ![]()
@Mamaprzygod o muszę zobaczyć co to ![]()
@Mamamiski o tak też bym z chęcią zobaczyła ![]()
Też cię denerwuje ostatnio modne dzielenie serialu na części? ![]()
oszaleje, nim doczekam się drugiej części bridgertowów ![]()
Dlatego ja oglądam najpierw miłość na lodzie, a potem zacznę to ogladac
bo wkurza mnie to zawsze albo jak jest jakiś fajny serial i nagle się kończy sezon i nie nagrają już kolejnego
A wez daj spokój, nienawidze tego jak nie robia kontynuacji i porzucaja serial
czasem sie czlowiek wkreci a tu pozniej lipa. Ale tez nie lubie czekac na kolejny sezon po 2/3 lata ![]()
Ja stwierdziłam że obejrzę wszystkie sezony od początku i tym sposobem dotrwam do drugiej części czwartego ![]()