Seriale co oglądacie ;)

Mnie to strasznie denerwuje, chociaż nigdy nie oglądam na bieżąco :crazy_face: pierwsze Netflix sam wprowadził wszystkie odcinki sezonu na raz, a teraz wymyślająm.
Ostatnio zaczęłam oglądać Absentie. Ktoś tutaj polecał, Ty @Karcia? I w czasie 4. Odcinka się zorientowałam, że już to oglądałam :smile:

Nie, ale dziękuję za polecajke! Jak tylko skończę brodgertonow to sobie odpalę, w nocy mam teraz sporo czasu na seriale :sweat_smile::face_holding_back_tears:

O dokładnie, mnie to tak wkurza, jeszcze jakby te części były bliżej siebie ale nieee miesiąc czekania…
najgorzej to chyba zrobili ze ST i ostatnim odcinkiem :sweat_smile:

1 polubienie

Oni to dobrze rozplanowali! :sweat_smile: ja ogólnie nie mam netflixa ale dla bridgertonow wykupiłam na miesiąc, no i za miesiąc wykupie znowu no bo przecież trzeba zobaczyć zakończenie :grinning:

1 polubienie

To może zrobili to specjalnie dla tych co właśnie tylko dlatego wkupili :smiley: i cyk mają zarobione :see_no_evil:

Jejku tak , to samo bylo z dexterem na skyshow … ogolnie to niby na amazon prime , ale nawet jak sie placi juz za prime to intak trzabylo dokupic na nim skyshow . I tez dodawali po 1 odcinku , bo ktos by zaplacil za miesiac , obejrzal i zrezygmowal z subskrybcji … a tak to conajmniej 2 miesiące placil

Mega :stuck_out_tongue: ale pewnie robią ten zabieg, żeby więcej o tym serialu mówić xD
A słyszałyście, że w którymś odcinku ma się pojawić Patrycja Kazadi? Ale ciekawa jestem czy to będzie rola jako statystka czy coś poważniejszego ;p

Oni w ogóle chyba mają teraz taką politykę że te chodliwe seriale będą dzielić by ludzie kupowali na kolejne miesiące, te seriale też się tak przeplatają między sobą że kończysz jeden i kupujesz już na następny miesiąc bo jest nowy sezon innego serialu. Myślę że przez brak możliwości dzielenia kont im trochę spadła sprzedaż

Nie to nie ja ci polecalam. Ktoś inny musiał to być bo aj tego nawet nie oglądałam. Ale nie ważne :grin::grin:

Oooo nie słyszałam o tym :hear_no_evil:skończyłam już 4 odcinki i tak mi smutno hahaha teraz czekaj miesiąc na następne 4…
@Wesola95 w sumie może i tak jest faktycznie cel :rofl:

Możliwe , bo coraz więcej osób właśnie tak robi że nie wykupuje i potem tylko dla serialu jakiegoś ,. Ja tak zrobiłam na player i co już czekam dwa miesiące na kolejny sezon a miałam wykupione bez reklam więc tam też robię to specjalnie

Ja tez chce zrezygnować z kilku platform … bo place za wszytsko a i tak ogladam na 1 , wiec lepiej ske teoxhe pobawic i wykupowac miesiecznie po 1 , napewno lepiej dla portfela

2 polubienia

A tam nie da się już wstrzymać w sensie że zawieszasz pakiet na jakiś czas? Ja miałam jakieś 3 czy 4 lata temu i taka opcja była

A to może ja na tyle się nie znam

W sumie ma to jakiś sens.

Kto dzis ogladał m jak milosc i plakał :smiling_face_with_tear::smiling_face_with_tear:

1 polubienie

Szczerze przyznam , że nigdy nie oglądałam tego serialu :wink:

Ja nie ogladalam ,ale facebook zaspoilerowal wszytsko , kiedys ogladalam , bo mama mnie wciągnęła :see_no_evil: ale teraz to zazwyvzaj nasz czas kapieli , jedzenia i usypiania

Ja oglądałam :frowning: masakra jak już Paweł się ogarnął to takie nieszczęście :frowning: w sumie podobno to aktorka podjęła decyzję o odejsciu

1 polubienie

Jak ktoś lubi seriale o miłości to polecam , miłość na lodzie :wink: