Mój to idealnie robi samochodom , a nam to nagle nie potrafi ![]()
![]()
A to znowu mój ma całą galerię na zakładzie swoim w pracy ![]()
![]()
To w sumie to jest też mojego praca . Hah ale oni kochają pracę ![]()
![]()
![]()
Ja bym chciała ale mąż jest trochę anty więc zrobiliśmy sobie sami sesję w domu i poprawiałam światła w aplikacji na telefonie
A to nie chciałaś chociaż sama zrobić ?
Myślałam nad tym ale nawet fajne zdjęcia nam powychodziły więc już odpuściłam, myślę teraz bardziej nad tym czy jak maluch się pojawi to nie pójść ale nie wiem sama
Wiesz co jest coraz więcej fotografów którzy przyjeżdżają do domu i robią super zdjęcia właśnie w domu i uważam że to jest fenomenalna opcja
Na temu też fajne sukienki ciążowe sa
a. Na kiedy masz termin? My chcemy też iść na taką noworodkową, to zawsze fajna pamiątka ![]()
Mój mąż też jest anty, ale zazyczylam sobie sesje rodzinno-ciazowa na dzień mamy, i nie miał wyjścia ![]()
Oo to dobrze to wymyśliłaś ![]()
Niektórych facetów trzeba postawić przed faktem dokonanym. W ciąży nie jest się non stop. Kilka razy w życiu a dla niektórych nawet tylko raz
Sesja ciążowa to coś przepięknego. W pierwszej ciąży miałam sesję u jednego lokalnego fotografa i to była nasza pierwsza i ostatnia sesja u niego…. To była masakra opinie innych nie pokryły się z rzeczywistością. Teraz w drugiej ciąży już mamy zaufaną panią fotograf i nie wyobrażam sobie nie zrobić sesji ciążowej. To jednak jest pamiątka na całe nasze życie
Wiesz co bo bardzo dużo fotografów kupuje sobie opinie a nie są to prawdziwe opinie
Tutaj akurat to była kobieta która już lata działa w naszej miejscowości i moim zdaniem teraz po prostu ludzie sądzili że jej pracę są świetne bo nikt inny tego nie robił … zdjęcie były tragiczne bo były za mocno wyretuszowane ja wyglądałam na porcelanową dziewczynkę. Za to mój mąż który ma buzię potrądzikowa był gładki jak model ![]()
![]()
![]()
ale na szczęście znaleźliśmy dziewczynę która robi tak pięknie naturalne kadry że w życiu od niej nie odejdziemy. Nasz młody ciągle pyta kiedy znowu pojedziemy do cioci więc atmosfera też jest super
No to słabo z ich strony
No to dokładnie moja starsza taką ma relację z naszą panią fotograf. My przekonaliśmy nawet dyrekcję przedszkola aby zmienili fotografa naszą naszą i wszyscy są zachwyceni
No to faktycznie słabo. Bo jak zdjęcia są sztuczne czy nie naturalne to też żadna do pamiątka …. Ważne że udało się wam znaleźć fajną panią fotograf. Ja nadal nie mam fajnego fotografa takiego którego mogłabym brać na różne uroczystości
Z całej sesji jest tylko jedno zdjęcie które „się nadaje” więc chociaż tyle w tym dobrego. Ale to prawda na prawdę znaleźć fotografa który ma z nami wspólne flou to na prawdę masakra
To tak samo jak u nas. Podejście fotografa do dzieci w trakcie sesji to podstawa. Ja mogę przymknąć oko ale jeśli dziecko nie współpracuje to nic z tego nie bedzie
Ja tez nie lubie przeretuszowanych zdjec . Przeciez zdjecia powinny byc prawdziwe a nie wykreowane , wyidealizowane …
Nie lubie jak porcelanuja twarze dzieci.
Czestym zartem jaki slyszalam jako fotograf na weselu bylo "to mnie tam pani wyszczupli w photoshopie " ale po co
po co oszukiwac samego siebie i zaklamywac rzeczywistosc . Ci ludzie naprawde wygladali super, wiec nigdy jakos nie lapalam po co ktos chce odchudzac sie w photoshopie