Sesja zdjęciowa w ciąży - tak czy nie?

Ja pamiętam jak raz byłam na jakiejś sesji i Boże co ze mną zrobili to mnie tak drażniło bo dla mnie to nie byłam ja.
To około Świąt Bożego Narodzenia byłam moda na zrobienie sobie sesji i zdjęciowej a przez czata GPT jak ktoś śmiesznie wyglądało bo to było takie nienaturalne

Moja kuzynka miała chłopaka fotografa. I on robił takie okropne zdjęcia, że to stało się takim rodzinnym żartem. Ma swój profil na Fejsie, i przy kazdym spotkaniu były omawiane te wpisy i zdjęcia przez niego zrobione :grinning: i ta kuzynka wszystkich namawiała, żeby u niego brać sesje, albo go na uroczystości, ale to jest dramat co on robił :grinning:

1 polubienie

No bo a obróbce zdjęć też trzeba się i znać i mieć wyczucie. Nim można trochę ożywić kolory czy faktycznie jakieś drobne mankamenty zatuszować ale nie chodzi tu o to by kogoś na zdjęciu wyszczupli czy na przykład pogrubić albo żeby zmienić mu rysy tworzyć :face_with_peeking_eye::laughing: lub stworzyć nieskazitelna cerę :joy: jak z czatem GPT trzeba się umieć posługiwać u mieć umiar

1 polubienie

To prawda często te zdjęcia są tak nienaturalne, że odrazu w oczy się rzuca. Też wolę naturalne zdjęcia i dzisiaj właśnie mam mieć tą sesję ciążową ale nie wiem czy się uda bo pogoda póki co jest kiepska. I strasznie wieje od rana.

Dokladnie , chodzi o podrasowanie kolorow /swiatla a nie zmienianie ludzi w zywe lalki

O boże … to współczuję wam totalnie bo z jednej strony głupio odmówić bo to rodzina a z drugiej każdy chce mieć piękne zdjęcia w pamiątkach a nie takie gnioty :rofl::rofl::rofl:

1 polubienie

Ja lubię bardzo sesje ale ostatnio jakoś przytulam i nie mogę patrzeć na siebie

A jak chodzicie na sesję to wstawiacie gdzieś zdj czy bardziej zostawiacie dla siebie ?

1 polubienie

Ja wrzucalał.na fb jedno albo dwa :wink:

Ja zostawiam dla siebie albo czasem prześlę bliskim

Ja właśnie też zawsze tak jedno wstawię a czasami wcale :smiling_face: jakoś nie lubię nic wstawiać w internet :see_no_evil:

Tak, miałam. Od momentu jak dowiedzialam sie ze jestem w ciąży chcialam miec taka sesje. Super sie czulam i zdjecia wyszły piękne :wink: Cudownie bedzie wrócić do tych zdjęć na 5/10 lat

Na szczęście, nieszczęście się rozstali i po problemie :crazy_face:

Jest to super pamiątka :heart_eyes:

Nawet teraz lubię wracać do tych zdjęć :wink: :smiling_face_with_three_hearts:

Ja często do nich wracam :smiling_face_with_three_hearts: mamy też w sypialni na ścianie :smiling_face_with_three_hearts:

1 polubienie

My w swoim domu mamy zamiar zrobić ściankę ze zdjeciami i będą tam również te z sesji :smiling_face_with_three_hearts:

I bardzo fajny pomysł :slight_smile: można oglądać wtedy codziennie :slight_smile:

1 polubienie

A ja ostatnio jak wracam to do zdjęć mojego synka jak miał miesiąc dwa i trzy…… to było tak niedawna a zarazem dawno

I najgorzej jak takiej odmówić wtedy co mówicie że go nie bierzecie ?