zalezy. jezeli czujesz potrzebe zrobienia sobie takiej sejsji - to zrób to zebys nie zalowała ![]()
Miałam sesję w 3 ciąży i polecam. Świetna pamiątka. Ja jeszcze miałam zdjęcia z mężem i dziećmi. Wyszły cudownie, aż żałuję że wcześniej nie miałam ![]()
Ja osobiście nie mialam takiej sesji bo dosyc niezrecznje czuje sie przed obiektywem obcej osoby. Prosilam jednak meza by co jakis czas robił mi fotki z update’m brzuszka i tez są dla mnie świetną pamiątką! Uwielbiam do nich wracać ![]()
Dokładnie
Mi było ciężko namówić męża, bo się wstydził, ale kiedy zobaczył efekty jest bardzo zadowolony, że się zdecydował!
U mnie było takie same rozwiązanie
pamiątka też jest bardzo fajna ![]()
Ja tak samo. zdjęć robimy sporo. Mieliśmy też sesję noworodkową z fotografem. Wszystkie te zdjęcia są do rodzinnego albumu. Nigdzie ich nie udostępniam. Znajomi też są proszeni o zachowanie ich dla siebie jeśli jakieś dostaną. Młody w odpowiednim wieku sam zadecyduje czy chce udostępniać cokolwiek o sobie w internecie
U ciebie też tak jest że znajdzie się jakaś osoba co powiedziałabym nawet że na złość próbuje gdzieś dodać zdjęcie dziecka ?
U mnie prawie wszyscy szanują to że sobie tego nie życzę ale oczywiście zawsze jest taka osoba co podważa moje zdanie
U nas niestety jest taka osoba
my z mężem zdjęć nie wstawiamy a ciocia….za każdym razem jak u nas jest to robi zdjęcia i wrzuca na fb. A jest proszona żeby tego nie robić.
taaa tesciowa
publikuje zdjecia na fb pomimo zakazu - my ja regularnie zglaszamy :D:D
Ach te teściowe …. ![]()
![]()
Dobrze, że chociaż zgłaszacie może w końcu załapie, że nie to nie
Mi się podobaja foty jak rodzice dodają, ale nie widać twarzyczki dzieci , zdjecia sa neutralne w wakacji czy jakichś atrakcji
wiecie dziecko się gdzies wspina , bawi ,biegnie ale bez buzi
będzie starsze i bezie miało swoje IG czy FB to niech sobie siebie dodaje , pod naszym nadzorem oczywiście ![]()
Przesadą jest juz jak rodzic doda fote zaraz po porodzie z krwią i świeżą pępowiną to chwila dla rodziców , a nie dla świata…
Ale jaja
mnie zawsze ktos pyta czy moze doadac fote jak już…
Dokładnie, zgadzam się w 100%
No właśnie, to jest kwestia szacunku. U mnie też na szczęście zawsze ktoś pyta, jak już chce dodać zdjęcie, i tak powinno być.
To w końcu nasza decyzja jako rodziców, co i kiedy pokazujemy.
Miałam w pierwszej ciąży , w drugiej nie zrobiłam bo po prostu było mi żal pieniędzy, ale żałuję zawsze to fajna pamiątka.
Rozumiemy! Dziękujemy za podzielenie się swoimi odczuciami ![]()
Wracasz czasem do tych zdjęć?
![]()
Ekstra, że jesteś zadowolona ![]()