Wspaniała pamiątka
a masz córeczkę ?
Córeczkę i synka mam ![]()
Ja miałam sesję ciążowa w obu zdjęciach, bo naprawdę lubię takie pamiątki. Dodatkowo w tej ciąży naprawdę mało robiłam zdjęć brzuszka, więc tym bardziej się cieszę, że mamy taką pamiątkę.
W tej ciąży nie była to w sumie typowo ciążowa sesja, bardziej rodzinno-świąteczna, bo był na niej też narzeczony i synek a w studiu stała choinka. Mamy jednak sporo różnych zdjęć z tej sesji, trochę świątecznych pod choinką, trochę rodzinnych na łóżku czy kanapie i mam też trochę indywidualnych zdjęć z brzuszkiem. Chciałam jeszcze zrobić z tego sesję na 2 latka syna, bo miesiąc przed zdjęciami miał urodziny, ale tatuś nie napompował balonu z cyfrą 2, także to już nie wyszło ![]()
My się już umówiliśmy na Maj , i jednak studio a potem w plenerze chcialam zeby mama albo siostra mi zrobiła jakies zdjęcia jak już będę miała ładny makijaż ![]()
Szwagierka też chciała żebym zrobiła jej zdjęcia z córką, jak się zrobi ciepło ![]()
Ja niestety nie miałam i trochę żałuję.
Prześliczne fotki ![]()
![]()
![]()
![]()
Dziękujęmy bardzo ![]()
![]()
![]()
Ten różowy garnitur bomba
A tak ogólnie to warto poprzeglądać grupy lokalne wiele fotografów poszukuje modelek właśnie w ciąży na warsztaty wymagany jest tylko makijaż i włosy.
Zawsze to fajna sprawa
Osobiście nie miałam takiej sesji a szkoda bo napewno ciekawe doswiadczenie ,jedynie co to robilam sesje noworodkową i jestem bardzo zadowolona
I takie zdjęcia też są fajne ![]()
Ale jej nie zrobię bo się śmieje że tylko zdjęcia robię odkąd mam aparat haha
Ja dostałam na gwiazdkę voucher na sesję ciążową od brata i jego narzeczonej i planuje zrobić jakoś w kwietniu. Mam nadzieję, że będzie pogoda i uda się zrobić w plenerze jakąś wiosenną sesję .
Takie plenery są naprawdę cudowne
To musisz zrobić , aparatem pięknie wyjdą ![]()
Ja sobie zrobiłam sesję brzuszkowa i jestem zadowolona. To świetna pamiątka
bo przecież taki brzuszek ma się tylko kilka razy w życiu ![]()
Zdjęcia w ciąży robiłam sobie sama. Za to sesję rodzinną mamy z synkiem i niedawno robiliśmy z córeczką ![]()
O tak w kwietniu już potrafi być pięknie i plener na pewne wyjdzie pięknie ![]()
To w plenerze robiłaś brzuszkowa?
Za tydzien juz chyba ma sie rozpogadzać powoli 🩷