Sesja zdjęciowa w ciąży - tak czy nie?

I tak zrobię , dziękuję :smiling_face_with_three_hearts:

1 polubienie

Ja sesję w obu ciążach miałam 2 msce przed porodem i wydaje mi się optymalnie :wink: bo wiadomo, że pod końcówkę człowiek bardziej zmęczony i mniej elastyczny xd z córką miałam sesję w studio i w plenerze, z synem tylko w studio :slight_smile: plenerowe sesje też potrafią mieć swój urok :wink: i naturalne światło robi piękne zdjęcia to i nie trzeba zbędnych wygibasów :slight_smile:

4 polubienia

Myślę, że to świetna pamiątka, ale osobiście się nie zdecydowałam.
Za to z narzeczonym zrobiliśmy sami taką sesję w domu, przy czym mieliśmy mega ubaw i nie tylko zdjęcia zostaną na pamiątkę, ale też super wspomnienia z ich robienia. :heart:
Polecam każdemu, jest wiele inspiracji na Pinterest :smiling_face:

Najważniejsze. Że macie jakieś zdjęcia z okresu ciąży :slight_smile: to zawsze pamiątka

Ja osobiście nie mialam, bylam w ciąży blizniaczej i czulam sie jak wielki słoń :wink:
Nie czułam sie dobrze w swoim ciele, ale wiele kobiet wyglada cudnie w ciąży.
Za to po porodzie jak blizniaki mialy 3 tygodnie mielismy sesje noworodkowa i to jest mega pamiatka na cale zycie.

No i ładnie , też pięknie takie widoczki :smiling_face_with_three_hearts: ale wybrałam jednak studio :slight_smile:

1 polubienie

Ja miałam dokładnie tak samo , nie dość że mega len , to jeszcze senna i czułam się nie koniecznie atrakcyjna do aparatu taka spuchła i duża :face_with_hand_over_mouth::sweat_smile:

1 polubienie

Piękne :heart_eyes: zdjęcia :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

1 polubienie

Za to teraz bedziemy robic co jakis czas takie rodzinne :smiling_face_with_three_hearts:

1 polubienie

To już lepszy pomysł jak dla Mnie też . :smiling_face: mamy właśnie w planie wybrać się na pierwszą rodzinną :smiling_face_with_three_hearts:

1 polubienie

I też fajnie :slight_smile: warto zadbać o super makijaż i fryzurę :stuck_out_tongue: ja w pierwszej sesji miałam, a drugiej nie i trochę gorzej się czułam :stuck_out_tongue:
Ubrania pewnie fotograf zapewnia? :wink:
No i my dużo mieliśmy zdjęć rodzinnych jeszcze :slight_smile:

[grid]

Będziesz miała piękną pamiątkę :heart:

9 polubień

Omg bombowe!!! :heart::heart::heart::heart:

1 polubienie

Ale piękne zdjęcia :heart_eyes::heart_eyes::smiling_face_with_three_hearts: ja na makijaż też się umówiłam :smiling_face_with_three_hearts::heart_eyes: super pamiętka na prawdę :heart:

1 polubienie

Pieknie wygladasz i cudowna sesja! Bedziesz miała piękna pamiątkę 🩷

1 polubienie

Nooooo petarda :smiling_face_with_three_hearts: jak bym tak pięknie wyglądała też bym na sesje poszła :heart_on_fire:

1 polubienie

Każdy jest piękny na swój sposób, według mnie sesję u fotografa zawsze wychodzą super , a jeśli coś nie wyjdzie to oni już mają takie programy że wszystko poprawia by się wyglądało ładnie :smiley: ja już nie mogę się doczekać mojej sesji :speak_no_evil::smiling_face_with_three_hearts:

1 polubienie

@chloria @Magdallenka0897 @Magdallenka0897 @Mama.kacperka dziekuje​:heart::heart::heart:
@Magdallenka0897 o tak fotograf wie jak ustawić, żeby noga lepiej wyglądała i co poprawić:p
Warto znaleźć tą chwilę dla siebie :wink:
No ja też miło wspominam tę sesję i też nie mogłam się doczekać :smiley: poza tylko moimi zdjęciami robiliśmy zdjęcia z tatą też w koszulach i białych T-shirtach :stuck_out_tongue: a po urodzeniu znowu podobne :stuck_out_tongue:

1 polubienie

Nie miałam i niestety żałuję

Ale pięknie wyglądałaś :heart_eyes: super zdjęcia

1 polubienie

Dziekuje :heart::heart::heart::heart::heart::heart: