Też tak robię ! Chociaż wiedza o co nam chodzi ![]()
Rany… jak mąz zaczyna mi zdjecia robic to trwa to tyle, że prawie do rozwodu dochodzi ![]()
![]()
![]()
Ja mojego męża cisnę o zdjęcia raz na jakiś czas, żeby zrobił mi z synkiem, a ja muszę robić mężowi z ukrycia fotki bo nie lubi. Jak już mąż robi nam zdjęcia to totalnie nie zwraca uwagi na to że są piloty na stoliku kawowym, albo butelka, albo koc leży krzywo na kanapie, albo ja źle wyglądam itp jak ja robię fotki to dbam o każdy szczegół ![]()
Hahaha, trzeba ich na jakieś szkolenie wysłać ![]()
mój jak robi zdjęcie samochodowi na sprzedaż to robi ładnie od każdej strony, przegląda cały czas i dużo czasu poświęca , szkoda że to nie działa tak jak mi robi ![]()
![]()
Hahaha mamy chyba wszystkie tego samego męża ![]()
![]()
![]()
O to to!!! Zdjecia samochodow a nawet instalacji w domu itp to portrety pierwsza klasa. A ja…. Stoje przed lustrem mowie spoko! On mi robi zdjecia i mowie wtf ![]()
Ej to nie glupie , jak my bedziemy plotowac na zjezdzie CanPolek to mezowie beda w tym czasie na warsztatach z fotografowania matek z dziecmi ![]()
Ja niestety nie miałam, bo się trochę krępowałam
, ale przy następnej ciąży planuje się udać na taką sesję.![]()
Ale żeby konczyl sie egzaminem bo inaczej nie wierzę, że sie naucza ![]()
Chopy to chopy ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Hahah to jest dobra myśl ![]()
O tak ! Egzaminatorka bedzie jedna wyznaczona wsrod nas ![]()
Haha tak i jeszcze zdjecie przed i zdjecie po zeby był efekt czy sie nauczyli ![]()
![]()
![]()
Na koniec nam wszystkim zrobią ![]()
![]()
![]()
Mam pytanie do osób które były na sesji brzuszkowej , w jakim tygodniu/miesiącu poszliście na sesję ?
Wiesz co , czesto fotografowie maja swoje widelki kiedy sugeruja przyjscie na taka sesje , ale najwazniejsze jest to zebys Ty dobrze sie czula . Ja na przyklad w 8/9 miesiacu juz mialam takiego lenia , ze nie bylo szans zeby mnie nawet za darmo skusic na sesje .
No dlatego właśnie myślę o tym 6/7 miesiącu muszę tylko podać termin kiedy nam pasuje .
no i czy studio czy plener ![]()
O teraz w tak piekna pogode to plener jest super opcja , zaraz wszytsko zacznie budzic sie do zycia
chyba , ze wolisz bardziej “estetyczne” fotki
No wlansie zawsze wolałam estetyczne , chociaż te w plenerze mają to coś … no i nie wiem co robić ![]()
![]()
Wlasnie plener jest bardziej zywiolowy , taki energiczny a studio statyczne z spokojne, estetyczne.
Proponuje zebys poprzegladala sobie na stronie u tego fotografa i poszukala inspiracji , a moze nawet na pinterescie . Zobaczy przy ktorej opcji serducho Ci mocniej zabije ![]()