Składka w żłobku

Tak tak ja też o nim wczesniej pisałam wlasnie :slight_smile: teraz mają promocje ze do 12 r.z. dziecko wchodzi za darmo :slight_smile:

1 polubienie

Przepraszam, nie widziałam:)
Fajna promocja. Kurcze moze uda się Nam wyskoczyc w najbliższym czasie

A nie dzieje się nic , ja tam nazwy nawet jie dałam :face_with_peeking_eye::face_with_peeking_eye::blush:

To gdzieś musiało mi się przeoczyć bo nie wiedziałam

1 polubienie

Już się dosyć przygotowali sklepy na ten dzień kropki kiedyś jak ja chciałam coś kupicc 2,09 to już nic nie mogłam dostać

Bo prawda jest taka że zaczęło to być ostatnio bardziej popularne niż 3 lata temu

To na pewno , a fajnie że takie dni są dzieciaki mają frajdę :grinning:

1 polubienie

U nas w przedszkolu odeszli od tego się okazało

1 polubienie

znajoma sobie robila liste jakie dni swieta i juz na kilka miesiecy w przod przygotowywała bo pozniej na ostatnia chwile ciężko cos dostac
albo po prostu robiła “handmade”

Ja jak już nie mogłam czegoś dostać to też bawiłam się w handmade , trochę syn mi pomógł i jeszcze do tego miał frajdę :grin:

Najczęściej to ludzi zaskakiwały ten dzień kropki mam wrażenie. A przynajmniej mówię z mojej obserwacji

1 polubienie

No właśnie mnie ostrzegano że nie dość że będzie ciężko dostać to jeszcze ceny wysokie

1 polubienie

Bo to zaraz po wakacjach jak wszystkie mamy dopiero wchodzą w rozruch szkolny :face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth::rofl::smile:

1 polubienie

Ja tez slyszlalam o dniu kropki i powiem Ci , ze tak sie go boje , ze jak mysle o przedszkolu to odrazu widze “dzien kropki” :rofl::rofl:

1 polubienie

Ten dzień jest jakoś we wrześniu i ja już myślę o obraniu bo trzeba coś kupić.

15 września trzeba w kalendarzu zapisać :slight_smile:
U Nad juz koszulka.czeka. w zlobku oczywiście jak przyszla wiadomość to juz nie bylo co i kiedy kupić :sweat_smile: takze teraz kupilam z wyprzedzeniem.

3 polubienia

U nas na grafiku jest 18.09…to jest ruchomy dzień?

Mala jeszcze do zlobka nie chodzi, ale ja lepiej juz przypomnienie ustawie na przyszlosc :rofl::rofl:

1 polubienie

Dokładnie 15 września w tym roku będzie to poniedziałek, aby nie było zaskoczenia :laughing::laughing::laughing:

Może być że placówka akurat decyduje się zrobić to w inny dzień

1 polubienie

Wtorek:)

14 września mam wizyte z synkiem u okulisty i to jest poniedzialek.

@MamaMalychStopek międzynarodowy dzien kropki jest 15. Ale może w placówce mają wtedy coś i sobie przekładają.

1 polubienie