Składka w żłobku

Hahaha jesteśmy tylko ludźmi :sweat_smile:

Nie mogę znaleźć drugiego tematu o żłobku, ale może być przydatne

2 polubienia

No właśnie szukam czegoś na dzień kropki no nie widzę ubranek z kropkami :grin:

Na vinted jest sporo koszulek w kropki :wink:

Ooooo raaany :heart_eyes::heart_eyes: niech Ci to Bóg w dzieciach wynagrodzi :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::grin: zapisze na bank :slight_smile:

1 polubienie

Jest mnóstwo koszulek online.
Takie pierwsze po wpisaniu. Na allegro duzo widzialam.

Kupiłam ta pierwsza od lewej :slight_smile:
W tamtym roku malowalam kropki :sweat_smile: Mam pisaki do ubrań i cassu nie bylo juz na kupiwanie.

1 polubienie

@Kalusia161 Widziałam te ale jak wejdziesz głębiej w rozmiary to nie ma tak dużo tych dla rozmiaru 80 , w większości zaczynają się od 98 :rofl:

Ja akurat zamawialam tą z autkiem na 3-4 lata (bo tam takie rozmiary). Maly nosi rozmiar 92/98 i jest ok. Byly chyba tez na 2 lata to pewnie bedzie takie 80/86.

Na allegro miałam taką dodana np. I widze jest 80 :slight_smile:

I taką

Warto się już rozejrzeć bo potem na poczatku wrzesnia szybko znikaja :star_struck:

Dzisiaj jak byłam w Pepco To właśnie była nowa dostawa i jest dużo rzeczy kropkowych.
A już zwłaszcza od rozmiaru 98.

Akurat ja zawsze mam duży problem kiedy jestem cały dzień kropki ale w tym roku nas chyba ominie :laughing:

Oooo to muszę się przejść. Może się pokazały. J potrzebuje 80. Ostatnio w Pepco kupiłam 2 pary spodenek misiowych obie za 6zl :upside_down_face:

1 polubienie

Podwiniesz rekawki i koszulkę wsadzisz w portusie i będzie jak ta lala :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

@MamaSloneczka Hahahah jak po starszym bracie którego nie ma ale no jasne że jest taka opcja :sweat_smile::rofl:

1 polubienie

Ale dobrze że @AnetteSo wrzuciła kalenarium co kiedy jest w placówce :slight_smile: można się odpowiednio wcześniej przygotować :slight_smile:
A tak btw to wiesz że są Dinozaury w Krakowie/ w nawiązaniu do Dnia Dinusia wspominam / :)? Nie bylam ale córka ciągle przygaduje o nich więc może na taką wystawę ją zabiorę :slight_smile:

1 polubienie

Właśnie słyszałam i słyszałam że tam jest jedna z lepszych tych wystaw jeszcze Warszawa ma tego typu wystawę.

A kalendarium przydatna rzecz bo placówki mają tendencję do napisania dzień przed imprezą że masz przygotować a tu klops bo nie masz nic w tym temacie

W Krakowie jest też Dinoworld :slight_smile:

Powiem tylko tyle Mam nadzieję że eksponaty są w lepszym stanie niż te w Lublinie bo naprawdę to było żenujące

Jest, a gdzie niby ? W samym mieście czy gdzie w okolicach? Jakiś fajny ?

Nie bylam. Jest niedaleko Bonarki więc no bardzej na uboczu Krk.
Znajomi polecali.
My czekalismy aż Synek podrośnie. Ale czy w tym.roku uda się wybrać to nie wiem.
Planoŵ wiele, ale wiecznie “coś”.

Jejku już się zaczynają te wszystkie dni hahah , nie jestem jeszcze gotowa na ten rok

O kurczę to muszę się zorientować co i jak. Dzięki za info

1 polubienie