Hahaha jesteśmy tylko ludźmi ![]()
No właśnie szukam czegoś na dzień kropki no nie widzę ubranek z kropkami ![]()
Na vinted jest sporo koszulek w kropki ![]()
Ooooo raaany ![]()
niech Ci to Bóg w dzieciach wynagrodzi ![]()
![]()
zapisze na bank ![]()
Jest mnóstwo koszulek online.
Takie pierwsze po wpisaniu. Na allegro duzo widzialam.
Kupiłam ta pierwsza od lewej ![]()
W tamtym roku malowalam kropki
Mam pisaki do ubrań i cassu nie bylo juz na kupiwanie.
@Kalusia161 Widziałam te ale jak wejdziesz głębiej w rozmiary to nie ma tak dużo tych dla rozmiaru 80 , w większości zaczynają się od 98 ![]()
Ja akurat zamawialam tą z autkiem na 3-4 lata (bo tam takie rozmiary). Maly nosi rozmiar 92/98 i jest ok. Byly chyba tez na 2 lata to pewnie bedzie takie 80/86.
Na allegro miałam taką dodana np. I widze jest 80 ![]()
I taką
Warto się już rozejrzeć bo potem na poczatku wrzesnia szybko znikaja ![]()
Dzisiaj jak byłam w Pepco To właśnie była nowa dostawa i jest dużo rzeczy kropkowych.
A już zwłaszcza od rozmiaru 98.
Akurat ja zawsze mam duży problem kiedy jestem cały dzień kropki ale w tym roku nas chyba ominie ![]()
Oooo to muszę się przejść. Może się pokazały. J potrzebuje 80. Ostatnio w Pepco kupiłam 2 pary spodenek misiowych obie za 6zl ![]()
Podwiniesz rekawki i koszulkę wsadzisz w portusie i będzie jak ta lala ![]()
![]()
@MamaSloneczka Hahahah jak po starszym bracie którego nie ma ale no jasne że jest taka opcja ![]()
![]()
Ale dobrze że @AnetteSo wrzuciła kalenarium co kiedy jest w placówce
można się odpowiednio wcześniej przygotować ![]()
A tak btw to wiesz że są Dinozaury w Krakowie/ w nawiązaniu do Dnia Dinusia wspominam / :)? Nie bylam ale córka ciągle przygaduje o nich więc może na taką wystawę ją zabiorę ![]()
Właśnie słyszałam i słyszałam że tam jest jedna z lepszych tych wystaw jeszcze Warszawa ma tego typu wystawę.
A kalendarium przydatna rzecz bo placówki mają tendencję do napisania dzień przed imprezą że masz przygotować a tu klops bo nie masz nic w tym temacie
W Krakowie jest też Dinoworld ![]()
Powiem tylko tyle Mam nadzieję że eksponaty są w lepszym stanie niż te w Lublinie bo naprawdę to było żenujące
Jest, a gdzie niby ? W samym mieście czy gdzie w okolicach? Jakiś fajny ?
Nie bylam. Jest niedaleko Bonarki więc no bardzej na uboczu Krk.
Znajomi polecali.
My czekalismy aż Synek podrośnie. Ale czy w tym.roku uda się wybrać to nie wiem.
Planoŵ wiele, ale wiecznie “coś”.
Jejku już się zaczynają te wszystkie dni hahah , nie jestem jeszcze gotowa na ten rok
O kurczę to muszę się zorientować co i jak. Dzięki za info