Cześć dziewczyny! Za miesiąc czeka mnie ślub cywilny (skromny - tylko świadkowie i rodzice). Chcę kupić długą, białą sukienkę najlepiej z długim rękawem, ale nie chcę wydawać kilku tysięcy na typową suknię ślubną. Może macie do polecenia jakieś sprawdzone sklepy internetowe z sukienkami nie za miliony? Vinted/Olx już przejrzane.
Loola
Lou
Jakieś lokalne butiki?
W Mohito była kolekcja weselna
Lurcze widzialam ostatnio na tik toku profil z sukienkami slubnymi za 1000zl i byly piekne ale teraz nie wiem czy znajde ![]()
https://kulunove.pl mają zakładkę outlet i wyprzedaż, może akurat
a jak nie to na Twoim miejscu szukałabym jakiś komisów w okolicy, można wyhaczyc perełkę ![]()
Jaki masz budżet ?![]()
Jeżeli chodzi o lokalne butiki to niestety zbyt wiele wyboru nie ma, już szukałam. Budżetu wyznaczonego nie mam, jak coś mi się spodoba to będę się zastanawiać czy chcę tyle wydać😅
@Wesola95 oj tak maja piekne i mysle ze do 1000 zl mozna kupic ladna ![]()
Ja też polecam kulunove. Na żywo super te sukienki wyglądają. Ja tam kupiłam na cywilny, a po roku na kościelny ![]()
Tylko ja zamówiłam dwa rozmiary, i jednej nawet nie wyjelam z pudełka i odesłałam, a oni mi napisali maila ze sukienka jest uszkodzona i albo place za krawcowa ok 50 zł albo mi nie przyjmują zwrotu. Więc pod tym względem mega słabo.
Ja bym wolała iść gdzieś przymierzyć i zobaczyć na żywo
Ja bym zobaczyła na stronkę Izabeli Janachowskiej , za 300 zł już kupisz piękną kiecke na cywilny , a później możesz wykorzystać na inne okazje ![]()
![]()
ma tam też biżuterie ![]()
Sama tu zerkam na Chrzest córki ![]()
A ja chciałabym zamówić przez internet, dlatego pytam o polecenie sklepów, a nie pójścia stacjonarnie:)
W sumie teraz są darmowe przesyłki to można przymierzyć w domu ![]()
Tak jak dziewczyny wyżej polecam kulunove.pl
Ale myślę że warto też wertować Vinted codziennie, bo jak nie masz określonych konkretnych wymagań co do sukienki to może akurat się coś trafi fajnego, co wpadanie ci w oko ![]()
Ja na takich stronkach zamawiałam poszukaj która najlepiej ci się podoba nie za miliony monet . Napewno coś fajnego znajdziesz dla siebie😊
Sprawdź sobie jeszcze Lejdi.pl tam jaką sukienki ślubne i ceny zaczynają się od 200 zł warto zobaczyć
Ja swoją ślubną miałam z Cocktail Shock.
Super mają sukienki, jakość jak za tą cenę Wow😀
Zobacz na ig dama couture
Mają piękne suknie i w różnych cenach, można zamówić online ale wiem że mają też swoje salony
Niestety nic takiego mi nie przychodzi do głowy. Jedynie to szukałabym stacjonarnie bo i tak fajnie gdybyś ją przymierzyła . Ja swoją ślubną kupowałam przez allegro. Nie była na tyle dopasowana na ile powinna i jeszcze dopłacałam za przeróbki u krawcowej ![]()
Ja na swój ślub zamówiłam z Zalando, marka Apart. Sukienka była cudna, a kosztowała ok 700 złotych, także polecam
Ale to wszystko poszło do góry, ja kupowałam na kulunove za 600 i 700, a teraz widzę że po tysiąc są.
Tanio to już było ![]()
ale no mozna znaleźć kiecki w dobrych cenach - ale to też pojęcie względne - dla jednego dobra cena to 300 zł a dla drugiego np 5000 tys będzie okazją na suknię ślubną ![]()
A Ty @Xsan już patrzyłaś na to co Ci podsunęłysmy
?