Sklep z sukienkami

Cześć dziewczyny! Za miesiąc czeka mnie ślub cywilny (skromny - tylko świadkowie i rodzice). Chcę kupić długą, białą sukienkę najlepiej z długim rękawem, ale nie chcę wydawać kilku tysięcy na typową suknię ślubną. Może macie do polecenia jakieś sprawdzone sklepy internetowe z sukienkami nie za miliony? Vinted/Olx już przejrzane.

2 polubienia

Loola
Lou
Jakieś lokalne butiki?
W Mohito była kolekcja weselna

1 polubienie

Lurcze widzialam ostatnio na tik toku profil z sukienkami slubnymi za 1000zl i byly piekne ale teraz nie wiem czy znajde :confused:

1 polubienie

https://kulunove.pl mają zakładkę outlet i wyprzedaż, może akurat :wink: a jak nie to na Twoim miejscu szukałabym jakiś komisów w okolicy, można wyhaczyc perełkę :partying_face:

Jaki masz budżet ?:wink:

3 polubienia

Jeżeli chodzi o lokalne butiki to niestety zbyt wiele wyboru nie ma, już szukałam. Budżetu wyznaczonego nie mam, jak coś mi się spodoba to będę się zastanawiać czy chcę tyle wydać😅

@Wesola95 oj tak maja piekne i mysle ze do 1000 zl mozna kupic ladna :wink:

3 polubienia

Ja też polecam kulunove. Na żywo super te sukienki wyglądają. Ja tam kupiłam na cywilny, a po roku na kościelny :crazy_face:
Tylko ja zamówiłam dwa rozmiary, i jednej nawet nie wyjelam z pudełka i odesłałam, a oni mi napisali maila ze sukienka jest uszkodzona i albo place za krawcowa ok 50 zł albo mi nie przyjmują zwrotu. Więc pod tym względem mega słabo.

1 polubienie

Ja bym wolała iść gdzieś przymierzyć i zobaczyć na żywo

Ja bym zobaczyła na stronkę Izabeli Janachowskiej , za 300 zł już kupisz piękną kiecke na cywilny , a później możesz wykorzystać na inne okazje :blush::blush::blush: ma tam też biżuterie :blush:

Sama tu zerkam na Chrzest córki :white_heart:

2 polubienia

A ja chciałabym zamówić przez internet, dlatego pytam o polecenie sklepów, a nie pójścia stacjonarnie:)

1 polubienie

W sumie teraz są darmowe przesyłki to można przymierzyć w domu :slight_smile:

Tak jak dziewczyny wyżej polecam kulunove.pl :heart: Ale myślę że warto też wertować Vinted codziennie, bo jak nie masz określonych konkretnych wymagań co do sukienki to może akurat się coś trafi fajnego, co wpadanie ci w oko :heart:

1 polubienie

Ja na takich stronkach zamawiałam poszukaj która najlepiej ci się podoba nie za miliony monet . Napewno coś fajnego znajdziesz dla siebie😊

1 polubienie

Sprawdź sobie jeszcze Lejdi.pl tam jaką sukienki ślubne i ceny zaczynają się od 200 zł warto zobaczyć

1 polubienie

Ja swoją ślubną miałam z Cocktail Shock.
Super mają sukienki, jakość jak za tą cenę Wow😀

1 polubienie

Zobacz na ig dama couture
Mają piękne suknie i w różnych cenach, można zamówić online ale wiem że mają też swoje salony

1 polubienie

Niestety nic takiego mi nie przychodzi do głowy. Jedynie to szukałabym stacjonarnie bo i tak fajnie gdybyś ją przymierzyła . Ja swoją ślubną kupowałam przez allegro. Nie była na tyle dopasowana na ile powinna i jeszcze dopłacałam za przeróbki u krawcowej :confused:

1 polubienie

Ja na swój ślub zamówiłam z Zalando, marka Apart. Sukienka była cudna, a kosztowała ok 700 złotych, także polecam

1 polubienie

Ale to wszystko poszło do góry, ja kupowałam na kulunove za 600 i 700, a teraz widzę że po tysiąc są.

Tanio to już było :face_with_peeking_eye::face_with_peeking_eye: ale no mozna znaleźć kiecki w dobrych cenach - ale to też pojęcie względne - dla jednego dobra cena to 300 zł a dla drugiego np 5000 tys będzie okazją na suknię ślubną :smiley:

A Ty @Xsan już patrzyłaś na to co Ci podsunęłysmy :slight_smile: ?

1 polubienie