Taak, przejrzałam każdą stronkę którą podesłałyście ale jeszcze nie udało się znaleźć:(
Bardzo dziękuję za wszystkie polecenia i czekam na więcej:sweat_smile:![]()
Ja upolowałam na stronie kulunove sukienki za 400 zł na Black friday(3 lata temu), teraz to widzę że są sporo droższe :o zamawiałam 3 bo nie byłam pewna która będzie dobra i nie miałam problemu ze zwrotem. Szukając takich sukienek najlepiej brać rozmiar większą bo zazwyczaj te ślubne mają inną rozmiarówkę. Nosiłam rozmiar s i zamówiłam s i m i tylko m była dobra
nie wiem jak z innymi sukienkami z kumunove ale ja kupiłam francesca i z jednej strony dół był dłuższy niż z drugiej, ale mi to nie przeszkadzało bo i tak musiałam dać do skrócenia.
A może na modna kiecka coś znajdziesz?
A sprawdzałaś stronę lou? Też mają bardzo fajne sukienki. Albo może jeszcze sprawdź czy w Twojej okolicy nie ma wypożyczalni sukienek, np we Wrocławiu jest wypożyczalnia sukienek wieczorowych i tam wypożyczyłam sukienkę w fajnej cenie na ślub jako gość. W takich wypożyczalniach często mają też klasyczne białe sukienki ![]()
Tutaj jeszcze nie sprawdzałam, na pewno zerknę.
Ja to znowu lubię zamówić kilka sukienek z jakiejś strony na raz i na spokojnie w domu przymierzyć
przeważnie zawsze coś z pośród kilku coś wybiorę ![]()
No w sumie jak teraz jest darmowa przesyłka to lepiej w domu na spokojnie ![]()
Ja to od czasu jak są darmowe wysyłki i zwroty to oduczyłam się kupować stacjonarnie ![]()
Taka wygoda w tych czasach ![]()
W ogóle nie wiem jak zapatrujesz się na chińskie portale ale na tt jedna dziewczyna ma kontent że mierzy sukienki z różnych firm w tym i shein i robiła pokaż ślubnych i powiem szczerze że na prawdę niektóre wyglądają spoko.
Ja swoją też zamawiałam na takich stronkach i kosztowala 700 zł dwa lata temu , muszę ją sprzedać jak się uda . Musiałam ją skrócić więc też dodatkowo koszty krawcowej
Moja koleżanka właśnie była szukać welonu. W salonie 1500 złotych, ale pani jej szepnęła do ucha, że one są z shein. Znalazła na shein identyczny za 200 ![]()
Ja tak samo szukałam paska do sukienki . Kupowałam sukienkę na wesele i pani pokazała mi że ta sukienka fajnie wygląda z paskiem z cyrkoni. No efekt wow i pytam ile ten pasek a ona że 60 zł . Myślę kurde sukienka 200 zł a pasek 60 …
Sukienkę wzięłam a paski na internecie za 10-20 zł ![]()
No niestety…ja teraz na urodziny małej też kupiła dekoracje na temu i shein dodatkowo jakaś bluzka mi wafla w oko i spódnica, a dokładnie taka sama ostatnio oglądałam na jakimś portalu na FB z transmisjami sprzedażowymi…
Ostatnio mi się tez na tt jakaś laska wyświetlila że transmisje z ciuchami będzie robić i do hurtowni jedzie
a to hale w Wólce kosowskiej były gdzie jeśli się nic nie zmieniło to można kupić też pojedynczo sobie i tak myślę no fajnie ona za kilka złotych od Wietnamczyków Chińczyków itd kupiła a za ponad 100 sprzeda
Niestety zdarzają się takie kwiatki. Każdy patrzy tylko jak tu zarobić czyimś kosztem
Oooo no proszę
nawet nie wiedziałam że tam są welony
gdybym to wcześniej wiedziała
ja też dużo płaciłam
Moja córka miała teraz sukienkę na studniówce z shein. Powiem wam że jakość naprawdę spoko i ja zamawiałam sobie na wesele w zeszłym roku. Na shein można spokojnie zwrócić i mają magazyny w Polsce więc sprawnie zwroty idą.
Wcale się nie dziwię.
Ja polecam ale warto też czytać opinie i sprawdzać zdjęcia ludzi którzy kupili bo czasami zdarzają się naprawdę takie ,szmaty, ale można też znaleźć perełki
A może shein ? Ładne i tanie czasem idzie ustrzelić perełkę
Dziewczyny bardzo dziękuję za podpowiedzi! Zamówiłam ostatecznie na shein bo niestety nic idealnego nie znalazłam, a tutaj cena zdecydowanie robi robotę haha
Chętnie zobaczę jak z jakością
wrzuć może fotki bo jestem mega ciekawa
widziałam dużo pozytywnych opinii