Taak, przejrzałam każdą stronkę którą podesłałyście ale jeszcze nie udało się znaleźć:(
Bardzo dziękuję za wszystkie polecenia i czekam na więcej:sweat_smile:![]()
Ja upolowałam na stronie kulunove sukienki za 400 zł na Black friday(3 lata temu), teraz to widzę że są sporo droższe :o zamawiałam 3 bo nie byłam pewna która będzie dobra i nie miałam problemu ze zwrotem. Szukając takich sukienek najlepiej brać rozmiar większą bo zazwyczaj te ślubne mają inną rozmiarówkę. Nosiłam rozmiar s i zamówiłam s i m i tylko m była dobra
nie wiem jak z innymi sukienkami z kumunove ale ja kupiłam francesca i z jednej strony dół był dłuższy niż z drugiej, ale mi to nie przeszkadzało bo i tak musiałam dać do skrócenia.
A może na modna kiecka coś znajdziesz?
A sprawdzałaś stronę lou? Też mają bardzo fajne sukienki. Albo może jeszcze sprawdź czy w Twojej okolicy nie ma wypożyczalni sukienek, np we Wrocławiu jest wypożyczalnia sukienek wieczorowych i tam wypożyczyłam sukienkę w fajnej cenie na ślub jako gość. W takich wypożyczalniach często mają też klasyczne białe sukienki ![]()
Tutaj jeszcze nie sprawdzałam, na pewno zerknę.
Ja to znowu lubię zamówić kilka sukienek z jakiejś strony na raz i na spokojnie w domu przymierzyć
przeważnie zawsze coś z pośród kilku coś wybiorę ![]()
No w sumie jak teraz jest darmowa przesyłka to lepiej w domu na spokojnie ![]()
Ja to od czasu jak są darmowe wysyłki i zwroty to oduczyłam się kupować stacjonarnie ![]()
Taka wygoda w tych czasach ![]()
W ogóle nie wiem jak zapatrujesz się na chińskie portale ale na tt jedna dziewczyna ma kontent że mierzy sukienki z różnych firm w tym i shein i robiła pokaż ślubnych i powiem szczerze że na prawdę niektóre wyglądają spoko.
Ja swoją też zamawiałam na takich stronkach i kosztowala 700 zł dwa lata temu , muszę ją sprzedać jak się uda . Musiałam ją skrócić więc też dodatkowo koszty krawcowej
Moja koleżanka właśnie była szukać welonu. W salonie 1500 złotych, ale pani jej szepnęła do ucha, że one są z shein. Znalazła na shein identyczny za 200 ![]()
Ja tak samo szukałam paska do sukienki . Kupowałam sukienkę na wesele i pani pokazała mi że ta sukienka fajnie wygląda z paskiem z cyrkoni. No efekt wow i pytam ile ten pasek a ona że 60 zł . Myślę kurde sukienka 200 zł a pasek 60 …
Sukienkę wzięłam a paski na internecie za 10-20 zł ![]()
No niestety…ja teraz na urodziny małej też kupiła dekoracje na temu i shein dodatkowo jakaś bluzka mi wafla w oko i spódnica, a dokładnie taka sama ostatnio oglądałam na jakimś portalu na FB z transmisjami sprzedażowymi…
Ostatnio mi się tez na tt jakaś laska wyświetlila że transmisje z ciuchami będzie robić i do hurtowni jedzie
a to hale w Wólce kosowskiej były gdzie jeśli się nic nie zmieniło to można kupić też pojedynczo sobie i tak myślę no fajnie ona za kilka złotych od Wietnamczyków Chińczyków itd kupiła a za ponad 100 sprzeda
Niestety zdarzają się takie kwiatki. Każdy patrzy tylko jak tu zarobić czyimś kosztem