Ja też często tam kupuje ![]()
Też jestem mega ciekawa, a na kiedy jest zaplanowana dostawa ?
Aż jestem w szoku, że na Vinted się nie udało :(. Polecam zajrzeć do Ella Boutique, Lou. Czasem też Varlesca ![]()
Sukienka doszła w niecałe 2 dni! Także szok ogromny. Zamówiłam 2 rozmiary bo nie byłam pewna, który będzie pasować. Niestety ale przysłali mi 2 różne sukienki. Na szczęście ta, którą chciałam pasuje idealnie (jest ciut za długa ale jestem z tych niższych więc się spodziewałam). Jak zrobię zdjęcia to wstawię, wygląda naprawdę dobrze jak na taką cenę to jest super.
To koniecznie wstaw zdjecie ![]()
Super że się udało, ja teraz też zamówiłam sobie spódnice i bluzkę na shein bo nigdzie w sklepach takiej nie widziałam, a w tym style co znalazłam tam szukałam. Zobaczymy jak przyjdzie. Też mam kilka ubrań stamtąd, jedna sukienka jest moja ulubiona na letnie dni bo ma cudowny materiał kroj i wzór. Koniecznie pochwal się go kupiłaś. ![]()
Bo mają magazyny w Polsce. Ja raz zamówiłam w niedzielę na południe a w poniedziałek była w paczkomacie hihi. Pokażesz zdjęcie ![]()
![]()
![]()
Apropo sukienek. Co ubieracie na chrzest lub miałyście ubrane do waszych dzieci ?
Mam jedną białą ale myślę nad inną jeszcze jak by mi czasem mała mocno ulała na mnie
Ja mialam niebieska na chrzcie u synka a u corki taka brzoskwiniowa ![]()
Ja błękitną miałam też 7 lat temu u syna , teraz myślę jescze może aby może coś było w dodatku pudrowy róż ![]()
Ja mam zagwostke co ubrac na komunie ![]()
![]()
![]()
A kiedy macie chrzest? Na temu widziałam dużo takich różowych, ja sama tam kupowałam jak szłam na baby shower
W końcówce kwietnia . To już coś jasnego wiosennego bym chciała
No to warto się rozejrzeć na temu ![]()
Ja miałam pudrowy roz do kolan z takimi bufkami z delitanej koronki tez bylam ona z przodu i tylu
buty tez na klocku jasno rozowe ![]()
A gdzie kupujesz sukienki ?
O coś takiego delikatnego też by mi odpowiadało ![]()
I co masz już jakiś pomysł ? ![]()
Dziewczyny, czy działa Wam shein ? Mi apka od wczoraj wywala błąd serwera jak chceę ustawić dostawę na 3 dni ![]()
![]()
Ja nie mam shina zawsze kupuję na temu ale w sumie jak ci nie działa to ja zawszę odinstalowuję i instaluję spowrotem i zazwyczaj działa.